Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track We Were Here Forever price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 31 jan. 2023

Genre: Puzzle / Adventure / Unique

Rating:

Publisher: TMG STUDIOS B.V.

Cheats:

Subtitles: Arabic, Chamorro, Chinese, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish

Voice: English

Highest price

€17.99

Lowest price

€9.89

Lowest PS+ price

€16.19

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

We Were Here Forever

Release date: 31 jan. 2023

Genre: Puzzle / Adventure / Unique

Rating:

Publisher: TMG STUDIOS B.V.

Cheats:

Subtitles: Arabic, Chamorro, Chinese, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Je zit samen met je vriend gevangen in Castle Rock, zonder enige uitweg. Zijn jullie verraden of waren jullie gewoon niet slim genoeg? Werk samen om te ontsnappen, de omgeving te verkennen en puzzels op te lossen in dit mysterieuze, Antarctische avontuur. Let op: niets is wat het lijkt, want in de schaduwen gaan duistere geheimen schuil. Kunnen jullie ontsnappen?

Jij en je medegevangene zitten opgesloten in de kerker in de krochten van Castle Rock en moeten een uitweg vinden om de Antarctische hemel weer met eigen ogen te kunnen aanschouwen. Dat klinkt misschien makkelijk, maar deze nachtmerrie stopt niet wanneer je door de poorten van het kasteel stapt. Als je uit de cel weet te ontsnappen, moet je zelf kiezen wat je vervolgens gaat verkennen. Buiten de burcht ontdek je het verhaal van Rockbury, de inwoners, het verzet tegen de koning en het plan om van dit ijsdomein weg te komen. Met frisse moed reis je af naar de griezelige begraafplaats en daal je af naar de donkere wateren in de metaalgieterij.
Iemand, of iets, heeft jullie hier naartoe gebracht en jullie spelen een cruciale rol in een eeuwenoud meesterplan. Alleen als jij en je partner een onverwoestbare bond hebben, kunnen jullie deze hopeloze situatie overleven…

FEATURES
• Coöp voor twee spelers: je moet de puzzels met z'n tweeën oplossen, dus jullie hebben elkaar echt nodig! Blijf met walkietalkies in contact en hou elkaar overal van op de hoogte.

• Samen avonturen beleven: als je plots gevaar loopt, verstijf je dan, of weet je de rust te bewaren en de situatie duidelijk aan je partner uit te leggen? En dat natuurlijk voordat de tijd om is…

• Zenuwslopende spanning: beleef een enerverend avontuur in de levendige wereld van Castle Rock en neem het samen met een vriend op tegen de eeuwenoude krachten die het op jullie gemunt hebben.

• Angstaanjagende verhalen: er is genoeg te ontdekken én te vrezen. Je bent de Nar al eerder tegengekomen, maar misschien is hij niet eens het krachtigste wezen van Castle Rock…

OPMERKING: Deze game is alleen als coöp beschikbaar. Beide spelers moeten een werkende, compatibele microfoon en een internetverbinding hebben.


Onlinemultiplayer (2 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Online spelen vereist


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.