Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Ten Dates price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 14 feb. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Wales Interactive Limited

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, Russian, Turkish

Voice: English

Highest price

€14.99

Lowest price

€14.99

Lowest PS+ price

€13.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Ten Dates

Release date: 14 feb. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Wales Interactive Limited

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, Russian, Turkish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Ten Dates is het vervolg op de interactieve rom-com, Five Dates, en speelt zich af in de post-pandemische wereld. 

Misha, een millennial uit Londen die op zoek is naar die ongrijpbare persoonlijke band, haalt haar beste vriend Ryan over om met haar naar een speeddate-evenement te gaan. Misha en Ryan hebben elk hun eigen vijf potentiële matches en moeten de moed opbrengen en hun charme inschakelen om met totaal verschillende persoonlijkheden te daten.

Gedurende het spel zullen je keuzes en interacties je relatie met je date versterken of verzwakken. Te midden van een vertakkende, multidirectionele keten van gespreksonderwerpen en diepgaande vragen worden Misha en Ryan geconfronteerd met spelletjes om het ijs te breken, ongemakkelijke scenario's en onverwachte waarheden. Zal één van beiden de liefde vinden?

Met in de hoofdrollen Rosie Day (Outlander), Charlie Maher (Conversations with Friends), Meaghan Martin (Until Dawn, Camp Rock), Sagar Radia (Industry), Sam Buchanan (The Power), Kaine Zajaz (The Witcher), Ellie James (I May Destroy You) en Rhiannon Clements (Death On The Nile).

Van de uitgeverij die je Five Dates, The Complex, The Bunker, Bloodshore, The Shapeshifting Detective, Who Pressed Mute on Uncle Marcus?, heeft gebracht. En vele meer!

BEVAT
- Een live-actie romantische komedie, geregisseerd door Paul Raschid (Five Dates, The Complex)
- Kies wie je speelt en ontdek een connectie met diverse personages
- Ontdek tot 10 succesvolle einden met meerdere falende scenario's uit meer dan 12 uur gefilmd materiaal
- Realtime bijhouden van de relatiestatus die het verhaal beïnvloedt terwijl je speelt
- Streamer Mode - Pauzeer je keuzes om te communiceren met je community


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.