Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Prison Simulator price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 3 feb. 2023

Genre: Action / Role playing games / Simulator

Rating:

Publisher: PLAYWAY S.A

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Highest price

€19.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

€11.39

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Prison Simulator

Release date: 3 feb. 2023

Genre: Action / Role playing games / Simulator

Rating:

Publisher: PLAYWAY S.A

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Prison Simulator is een first-person simulatiegame waarin je een maand voor je gewenste promotie de rol speelt van een gevangenisbeambte. Je moet in de gevangenis steeds complexere taken uitvoeren, waarbij je de beoordeling van de administratie en de tevredenheid van de gedetineerden in evenwicht moet houden. In het spel speel je de rol van gevangenisbewaker en het is alleen aan jou of je besluit de wet te gehoorzamen of je volledig door deze plek en mensen laat bederven. Wie zei immers dat je een voorbeeldige boswachter moest zijn? Misschien handel je liever met gevangenen, help je ze met smokkelen en gok je liever op de uitkomst van gevechten in de gevangenis? Iedereen houdt tenslotte wel eens van gezelligheid. Zeker op een treurige plek als deze, waar jij ook de baas bent. Of dat denk je tenminste. Dus hoe? Kies jij ervoor om de regels te volgen, smokkelwaar te onderscheppen, gevangenen te tellen, ze naar het werk te sturen, in hun basisbehoeften te voorzien en gevangenisbendes onder controle te houden? Ga je naar de donkere kant? Wat je ook besluit, onthoud dat je acties zowel de faciliteit zelf als de gedetineerden zullen beïnvloeden, en vooral het verdere verloop van je carrière.

Unieke kenmerken van het spel:
- probeer een evenwicht te vinden tussen het opvolgen van de bevelen van je superieuren en het doen van kleine gunsten voor de gevangenen. Zo behoud je een fragiel evenwicht tussen beide en profiteer je van de dankbaarheid van beide partijen,
- word de voorbeeldige gevangenisbewaarder in campagnemodus. Ontvang nieuwe gevangenen, doorzoek cellen voor smokkelwaar voor confiscatie, bekijk bewakingsbeelden, handhaaf de vrede en orde, reageer op ongehoorzaamheid van gevangenen en voer vele andere taken uit die door uw superieuren zijn toegewezen,
- of negeer alle regels in de Free Play-modus. Doe wat je wilt, ontdek de verste uithoeken van de gevangenis, verken de omgeving en communiceer met gevangenen. Vergeet niet dat al uw acties niet alleen gevolgen hebben voor andere gevangenisbewakers, maar ook voor de gevangenen zelf. Vooral als je ervoor kiest om de laatste vaak en zonder aanwijsbare reden te straffen.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.