Press "Notify when price drops" button to track Gal Guardians: Demon Purge price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 feb. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: PQube Ltd

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish

Voice: English, Japanese

Highest price

€24.99

Lowest price

€17.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 3

Gal Guardians: Demon Purge

Release date: 23 feb. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: PQube Ltd

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish

Voice: English, Japanese

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Om hun school te redden nadat deze in een enorm demonisch kasteel is veranderd, hakken en schieten twee "Demon Hunter"-zussen zich een weg door dit 2D-actie-avontuur.
Spelers kunnen tijdens de vlucht wisselen tussen de besturing van beide personages, elk met totaal verschillende vaardigheden. Ga door het kasteel terwijl je de confrontatie aangaat met de demonische bazen die diep van binnen wachten.
Elke baas levert nieuwe wapens om te hanteren, waardoor meer gevarieerde verkenning mogelijk wordt en nieuwe routes worden geopend.

■ Wissel in een oogwenk uit terwijl je door het demonische kasteel reist!

Bestuur beide broers en zussen van het tag-team Kamizono. Haal het beste uit Shinobu op lange afstand en vechter Maya Kamizono van dichtbij terwijl je je een weg baant door het kasteel.
Elke broer of zus heeft een reeks unieke subwapens, waardoor je een schat aan opties hebt om je strategie te veranderen wanneer de tijd erom vraagt. Aarzel niet om er gebruik van te maken zolang je Weapon Points op voorraad hebt!
In het geval dat een van de broers en zussen in de strijd valt, kunnen ze vrijelijk worden gereanimeerd met "Sister Rescue" - op voorwaarde dat je terug kunt komen naar waar ze zijn gevallen.

■Versla eindbazen om nieuwe onderwapens te krijgen, waarmee je een geheel nieuwe verkenningslaag opent!

Het verslaan van bazen levert nieuwe subwapens op, waardoor de broers en zussen opwindende nieuwe vaardigheden krijgen.
Deze subwapens openen ook nieuwe routes en verkenningsmethoden in de kastelen.

■Geniet van het verhaal op jouw manier met "Pure" of "Refined" voicetracks!

Het verhaal van Grim Guardians concentreert zich op twee hoofdaspecten: het mysterie achter de transformatie van de school en de verblijfplaats van de andere studenten.
Geniet van de originele ervaring in de "Pure"-modus met alle originele Japanse stemmen voor de verhaalmodus, of kies "Verfijnd" voor Engelse stemacteurs gericht op de actie, op maat gemaakt voor fans van het genre.

■Pas de moeilijkheidsgraad aan je speelbehoeften aan met het unieke Style-systeem!

Er zijn in totaal 3 verschillende stijlen - "Casual", "Veteraan" en "Legend" - beschikbaar voor selectie, waardoor spelers de moeilijkheidsgraad kunnen aanpassen aan hun behoeften. Dit kan op elk moment na het begin van het spel zonder nadelen worden gewijzigd.

Bovendien is co-op met zowel Shinobu als Maya mogelijk als er twee controllers beschikbaar zijn. Het is mogelijk om op elk moment tijdens het spel in te springen, dus aarzel niet om vrienden uit te nodigen op je reis om dit mysterieuze demonische kasteel te veroveren.


Offlinemultiplayer (2 spelers)
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.