Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на PowerWash Simulator або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 31 січ. 2023 р.

Жанр: Симулятор

Рейтинг:

Видавець: Square Enix LTD

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Турецька, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

799.00₴

Найнижча ціна

639.20₴

Найнижча PS+ ціна

БЕЗКОШТОВНО

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

3.96 / 5

Відгуки: 8247

PowerWash Simulator

Дата релізу: 31 січ. 2023 р.

Жанр: Симулятор

Рейтинг:

Видавець: Square Enix LTD

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Турецька, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Вивільніть тиск у грі PowerWash Simulator! Змийте геть усі ваші турботи під заспокійливі звуки води високого тиску. Заснуйте клінінговий бізнес, щоб зробити цей світ набагато чистішим.
ЧАС ВІДМИТИ ДО БЛИСКУ УСЕ НАВКРУГИ
Заснуйте бізнес та відмивайте від бруду місто Макінгем. Вам не треба приймати важливі рішення та рахувати очки, на вас не тисне час – просто розслабтеся та знімайте стрес, у режимі кар'єри або вільної гри.
ВІДМИВАЙТЕ ТА ВІДПОЧИВАЙТЕ
Розслаблюйтесь, відпочивайте та грайте разом з друзями онлайн! Допомагайте друзям у режимі кар’єри або розважайтеся аж вшестером у режимі вільної гри.
ВСЕ БУДЕ ЧИСТИМ
Для тих, хто найкраще працює під тиском, є режим випробувань! Бийтеся з брудом у різних сценаріях, проходіть випробування на час та заощаджуйте воду.
ЧИСТОТА – ЦЕ ВЕСЕЛО
Жодне графіті, бруд, мох або пліснява не встоять перед вашими агрегатами, соплами та чистильниками, тож використтовуйте стратегію, підбираючи обладнання для чищення різного бруду.
РОЗСЛАБЛЕННЯ ТА НАСОЛОДА ГАРАНТОВАНІ
Всотуйте розслаблюючу атмосферу та насолоджуйтесь безстресовим середовищем, відмиваючи патіо, бруківку, машини та публічні парки. Стрес не минає нікого з нас, тож присядьте, розслабтесь і стежте, як усі ваші тривоги стікають просто у каналізацію.
СВІТ СТАНЕ ВАШИМ ПОЛОТНОМ
Займайтесь мистецтвом, прибираючи. Ваші сопла стануть пензлями, а все, що навколо — вашим полотном. Вивільніть свій креативний талант та перетворіть звичайний бруд у захопливий витвір мистецтва!


Однокористувацький режим без мережі
Мережевий багатокористувацький режим (2-6 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.