Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Helvetii або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 3 лют. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: RED ART GAMES

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Німецька, Португальська, Французька, Японська

Найвища ціна

549.00₴

Найнижча ціна

274.50₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Helvetii

Дата релізу: 3 лют. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: RED ART GAMES

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Німецька, Португальська, Французька, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Helvetii — це роуґ-лайт 2D-екшен, що обертається навколо дослідження стародавньої міфології й історії галльських племен гельветів, а також кельтських міфів і міфів інших культур. На вас чекає складний динамічний екшен-геймплей у прекрасному художньому стилі.

Грайте різними персонажами: молодим вождем; наївною та спритною людиною-лисом; хитрим друїдом, що володіє первозданними силами. Кожен з них має свій унікальний стиль бою й навички, що допоможуть вам подолати орди чудовиськ і покласти край гнилі, яка захопила землю і їхні серця.

Володійте силами перших божеств і легендарними предметами, завдяки яким кожне ваше проходження буде унікальним. Боріться з повзучими монстрами, що кинуть вам неабиякий виклик і випробують вашу рішучість.

Особливості

-Різноманітна бойова система: від звичайних комбо й парирування до жонглювання ворогом у повітрі, метання снарядів, пробиття захисту, ухилення від найсильніших атак і використання безлічі різноманітних сил, що допоможуть вам у пригодах.
-Три різних персонажі — кожен зі своїм унікальним стилем гри. Дізнавайтеся їх минуле й мотивацію та комбінуйте їхні навички з ігровими силами.
-Кімнати й підсилення змінюватимуться кожне проходження, раз за разом даруючи вам унікальний ігровий досвід.
-Музика в Helvetii написана талановитим композитором Дейлом Нортом (Somiken, Dragon Fantasy Book 2, Materia Collective) разом із Scarlet Moon Productions. А ще на вас чекає чудовий вокал Емі Еванс, спів якої ви могли чути в Nier і Nier: Automata!


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Автономну гру дозволено