Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Raiden IV x MIKADO remix або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 3 лют. 2023 р.

Жанр: Екшн / Шутер / Аркада

Рейтинг:

Видавець: NIS America

Чити:

Субтитри: Англійська

Найвища ціна

949.00₴

Найнижча ціна

474.50₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Raiden IV × MIKADO remix
Raiden IV x MIKADO remix

Дата релізу: 3 лют. 2023 р.

Жанр: Екшн / Шутер / Аркада

Рейтинг:

Видавець: NIS America

Чити:

Субтитри: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
У Raiden IV x MIKADO remix ви продовжите боротьбу проти позаземної раси, відомої як кристали, намагаючись взяти світ. Arcade Classic піднімається на свій вибухонебезпечний приїзд на PS4™ та PS5™. За допомогою цього дебюту виходить набір електрифікаційного вмісту, що містить нові рівні, френетичні куля-ключі та інтенсивні режими геймплея, такі як Arcade, OverKill, Score Attack та інше! Додавання вертикальної гри на екрані дає гравцям ностальгічний вибух з минулого, тоді як Double Play режим (можливість пілотувати два кораблі одночасно) забезпечує захоплюючий та складний досвід, який знаходиться поза цим світом! Soar Sky High зі зоряним саундтреком, який містить речовини в прямому ефірі та нові композиції, з можливістю перемикатися між класичними та реміксованими піснями.

З усього цього та багато іншого Raiden IV x MIKADO remix залишається вірним своїм аркадним походженням під час запуску франшизи в сьогодення!


Багатокористувацький режим без мережі (2 гравці)
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.