Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на CATAN® - Console Edition PS4™ and PS5™ або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 23 лют. 2023 р.

Жанр: Стратегія / Казуальна

Рейтинг:

Видавець: Dovetail Games

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Нідерландська, Німецька, Португальська, Французька, Японська

Голос: Англійська

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

249.50₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

CATAN® - Console Edition
CATAN® - Console Edition PS4™ and PS5™
CATAN PS4 Tracker
CATAN PS5 Tracker

Дата релізу: 23 лют. 2023 р.

Жанр: Стратегія / Казуальна

Рейтинг:

Видавець: Dovetail Games

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Нідерландська, Німецька, Португальська, Французька, Японська

Голос: Англійська

Цей продукт дає вам право завантажити як цифрову версію гри для PS4™, так і цифрову версію гри для PS5™.

Грайте в офіційну відеогру CATAN на консолі! Добувайте ресурси, опановуйте нові стратегії та зводьте поселення на ігровому полі, яке наповнюється життям. Змагайтеся з друзями онлайн чи просто у вітальні або зійдіться за перемогу у двобої з розумним і динамічним ШІ за звання славетного катанця!

Багатообіцяльна можливість і віддалена перспектива розбагатіти ― ось що змушує вас і збіговисько мандрівників-однодумців залишити рідну домівку та вирушити в нові землі. Після довгої та виснажливої мандрівки, зустрічі з небезпеками та труднощами ви пристаєте до берега квітучої землі, яку людина ще не чіпала й не користувалася її численними ресурсами.

Та крім вас є інші охочі першими ступити на цей незвіданий острів, нажитися та вижити. Ласкаво просимо до CATAN!

Ігрове поле, що оживає

Спостерігайте, як оживають ігрові клітинки, коли розростаються поселення та ігрове поле розширюється. Добувайте руду з величавих гір, збирайте вовну на метушливих пасовищах або запасайте дерево з квітучих лісів. Двох однакових ігор не може бути, різноманітні ігрові поля додають кожній грі нових відчуттів, вигляду та сюжету!

Грайте з друзями наживо

У грі наживо можуть брати участь до 4 друзів! За допомогою смартфону під’єднайтеся до гри, щоб відстежувати свої карти й при цьому не «засвітити» їх друзям.

Режими гри та винагороди

Змагайтеся в захопливому багатокористувацькому режимі гри, випробовуйте свої стратегії проти інших катанців з усього світу. Зійдіться з динамічним ШІ в одиночному режимі гри, який щоразу переслідує свої власні цілі, а з його унікального стилю гри ви можете щось почерпнути. Розвивайте свої навички та долайте різноманітні випробування сезон за сезоном, щоб відкрити неймовірні винагороди.


Багатокористувацький режим без мережі (2-4 гравців)
Мережевий багатокористувацький режим (2-4 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.