Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Hobo: Tough Life або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 23 лют. 2023 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: Perun Creative s.r.o.

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Німецька, Польська, Українська, Французька, Чеська, Японська

Найвища ціна

819.00₴

Найнижча ціна

573.30₴

Найнижча PS+ ціна

532.35₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 2

Hobo: Tough Life

Дата релізу: 23 лют. 2023 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: Perun Creative s.r.o.

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Німецька, Польська, Українська, Французька, Чеська, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Ласкаво просимо до Праслава - холодного міста в Центральній Європі, яке скоро стане ще холоднішим. Праслав поступово приходить до тями після бурхливих подій, спричинених закінченням холодної війни та крахом комуністичного режиму, який кілька десятиліть тримав країну в залізному кулаці.

Хоча більшість городян з радістю сприйняли перехід до демократії та капіталізму, деякі люди так і не змогли пристосуватися до нових умов. Незабаром вони опинилися на вулиці, позбавлені будь-яких перспектив.

Ви один із цих бідолах.


Однокористувацький режим без мережі
Мережевий багатокористувацький режим (2-4 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.