Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Ape Academy 2 або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 21 бер. 2023 р.

Жанр: Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Sony Interactive Entertainment Europe

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Нідерландська, Німецька, Португальська, Українська, Французька

Голос: Англійська

Найвища ціна

329.00₴

Найнижча ціна

329.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 3

Ape Academy 2

Дата релізу: 21 бер. 2023 р.

Жанр: Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Sony Interactive Entertainment Europe

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Нідерландська, Німецька, Португальська, Українська, Французька

Голос: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Відкрийте для себе Ape Academy™ 2 – гру, яка спершу вийшла для системи PSP™ (PlayStation®Portable), з доданими функціями покращеного рендерингу, перемотування, швидкого збереження та користувацькими відеофільтрами.

Мавпи нарешті закінчили мавпячу академію, тож цього року ситуація змінилася! Злий геній Спектр винайшов нову карткову гру, і вона підкорює світ, наближаючи момент, коли всюди пануватимуть мавпи.

Готуйтеся битися з мавпами, використовуючи карти Спектра – усього їх можна зібрати 300 – перш ніж змагатися з хвостатими негідниками у більш ніж 100 карколомних міні-іграх. Не варто недооцінювати мавп, хоч би як вони не блазнювали! Спектр пообіцяв подарувати переможцеві надзвичайно рідкісну платинову карту (не кажучи вже про можливість досхочу їсти банани протягом року), тож мавпи готові на все заради цього призу!

Час починати карткові баталії!

Версія цієї гри для PSP™ (PlayStation®Portable) була конвертована для консолей PlayStation®4 та PlayStation®5 і надає доступ до нових функцій. Внаслідок цих змін поточна версія гри може відрізнятися від версії для PSP™ (PlayStation®Portable) і може не забезпечувати належну роботу деяких функцій. Ця версія не підтримує периферійні пристрої системи PSP™ (PlayStation®Portable), тому деякі функції можуть бути недоступні.


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Автономну гру дозволено