Press "Notify when price drops" button to track Spellcats Auto Card Tactics price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 17 May 2024

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: Juan Carlos Moya Toledo

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

249.00 TL

Lowest price

249.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

Spellcats Auto Card Tactics

Release date: 17 May 2024

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: Juan Carlos Moya Toledo

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Bu roguelike kart oyununda element kediciklerini çağırın!

Tüm kedi severleri ve kart oyunu meraklılarını çağırıyoruz!
İnsan egemenliğindeki bir dünyada tek bilinçli kedi patilerine adım atın. Diğer kedileri çağırmak için olağanüstü sihirli güce sahip olan sizsiniz, tek başınıza türünüzü özgürleştirmenin anahtarını tutuyorsunuz. Nekocasterlarla savaşın, masum 'Nekoları' kendi kötü amaçları için sömüren insanlar grubu, daha büyük bir kötülüğe hizmet ediyorlar.

Gizemli zindanlarda, Nekocasterların kasvetli sığınaklarında büyüleyici bir yolculuğa çıkın. Güçlü bir yavru kombosuyla rakiplerinizi alt edin.

Dünyanın tek öz bilinçli kedisi olarak, kökeninizin sırrını ortaya çıkarın. Eski bir büyünün ürünü müsünüz, başarısız bir deney mi, yoksa daha derin bir şey mi? Bu canlı, kedi dolu dünya çözülmesini bekleyen sırlarla doludur.

Tehlikeli zindanlardan cesurca geçin, kurnaz Nekocasterları saf dışı bırakın ve 'Büyü Kedileri'nde kedi kardeşlerinizi özgür bırakın. Nekoların geleceği sizin patilerinizde yatıyor.

60 Farklı Kedi ile Canlı Bir Destesi Deneyimi

Birçok farklı sihirli kedi toplamanın ve çağırmanın heyecanını yaşayın, her biri kendi benzersiz yeteneklere sahip. Bu kedi müttefiklerini stratejik olarak kullanarak zorlukları aşın ve düşmanları yenin. Küçük bir sokak kedisinden (gerçekten bir dağ olan) muhteşem bir dağ kedisine kadar, bu kedilerin gücü sizin komutanlığınızda olacak!

Benzersiz Oyun Deneyimine Sahip Beş Element

Beş farklı elementin çeşitli mekaniğine dalın: Su, Elektrik, Ateş, Buz ve Toprak. Her element, oyunun zenginliğine katkıda bulunan farklı bir oyun tarzı sunar. Kullandığınız strateji tamamen size bağlı!

Roguelike Süs Eşyaları

Oyun deneyiminizi artırmak için 20'den fazla benzersiz süs eşyası keşfedin ve kullanın. Bu güçlü eşyalar, yavru ordunuzu güçlendirebilir, onlara yeni yetenekler kazandırabilir veya mevcut olanları artırabilir, savaşlarda üstünlük sağlayabilir. Her süs eşyasının benzersiz etkisi, zindan koşularınızda ekstra bir strateji katmanı ekler, böylece hiçbir iki oyun tekrarı aynı olmaz.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.