Save extra 18% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track LawBreakers Pre-Order Bundle price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 8 aug. 2017

Genre: Action / Shooter

Rating:

Cheats:

Highest price

€29.99

Lowest price

€29.99

Lowest PS+ price

€26.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.76 / 5

Ratings: 59

LawBreakers Pre-Order Bundle

Release date: 8 aug. 2017

Genre: Action / Shooter

Rating:

Cheats:

VOORUITBESTELLING –ONMIDDELLIJKE BETALING VEREIST

Bestel vooruit en ontvang aanvullende exclusieve content in het spel:
Hellion Sunflare Skin
Kitsune Honor-Bound Skin
Assassinated Account Portrait

Kom maar op met die skills en maai vijanden neer vanuit alle hoeken terwijl je op een ongekende manier de zwaartekracht tart in LawBreakers, de nieuwe first-person shooter van de legendarische gameontwerper Cliff Bleszinksi en zijn team.

Maak een keus uit de vele, unieke personages voor de rol die je wilt spelen. Elk personage heeft kenmerkende bewegingsskills, gevechtsvaardigheden en wapencombo's. Rollen: met 18 personages in 9 rollen kun je je in ongeëvenaarde verticale gevechten storten door de skills van verschillende antihelden onder de knie te krijgen. Kaarten: nagenoeg onherkenbare locaties, van een futuristisch Santa Monica tot een verzonnen Grand Canyon. Speltypen: door de innovatieve aanpak van speltypen voor meerdere spelers biedt LawBreakers een unieke, superspannende ervaring.

In-game aankoop optioneel

Raadpleeg voor meer informatie over vooruitbestellen, inclusief informatie over hoe je je vooruitbestelling kunt annuleren, de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network. Automatisch downloaden is alleen mogelijk als Automatisch inloggen en Automatisch aanmelden zijn ingeschakeld op je PS4™-systeem.

Network Players 2-10 - Full game requires PlayStation®Plus membership to access online multiplayer
30GB minimum save size
DUALSHOCK®4
Online Play (Required)

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2017 Nexon America Inc. ©2017 Boss Key Productions, Inc. All Rights Reserved.