Press "Notify when price drops" button to track It's Spring Again price or check other PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 8 sep. 2017

Genre: Casual / Family / Educational

Rating:

Publisher: EVGENIY KOLPAKOV

Cheats:

Highest price

€1.75

Lowest price

€0.89

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3 / 5

Ratings: 2

It's Spring Again

Release date: 8 sep. 2017

Genre: Casual / Family / Educational

Rating:

Publisher: EVGENIY KOLPAKOV

Cheats:

Alleen compatibel met PlayStation®Vita. Niet compatibel met PlayStation®TV.

Voor gameplay is een PlayStation®Vita-geheugenkaart vereist (afzonderlijk verkrijgbaar).

'Het is weer voorjaar' - een educatief spel voor kinderen van twee tot twee jaar. Het gebruikt game mechanics om kinderen te leren over de seizoenen.

Dit spel was bedoeld om associatief en logisch denken te ontwikkelen. Door de tips te volgen, helpen de kinderen de seizoenen te veranderen. Ze leren de volgorde van de seizoenen en maken een melodie voor elk van hen met een beetje hulp van hun ouders en de verteller.

'It's Spring Again' is gebaseerd op een succesvolle poppenshow voor kinderen van 2 tot 5 jaar, waarin poppen die door acteurs geregeld worden, het kindertijdperk de magie van seizoensverandering laten zien. Het spel verrijkt de show door kinderen in staat te stellen direct met het verhaal te communiceren.

De stemacteur van de spelverteller is een prachtige actrice en een muzikant Ekaterina Efremova. Ze woont in haar hele leven in Murmanks (Rusland), speelt voor kinderen en volwassenen op poppentheaters, liedjes zingen naar gitaar en andere instrumenten.

1 speler(s)
1024KB minimaal
Touchscreen

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© Sometimes You