Save extra 16% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Spintires: MudRunner - Pre-Order price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 31 okt. 2017

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: FOCUS HOME INTERACTIVE

Cheats:

Highest price

€39.99

Lowest price

€39.99

Lowest PS+ price

€35.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.67 / 5

Ratings: 411

Spintires: MudRunner - Pre-Order

Release date: 31 okt. 2017

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: FOCUS HOME INTERACTIVE

Cheats:

VOORUITBESTELLING –ONMIDDELLIJKE BETALING VEREIST

Spintires: MudRunner is de ultieme versie van de miljoenen-verkoop hit Spintires, nu voor het eerst verkrijgbaar op console. Het spel zet je achter het stuur van ongelooflijke terreinwagens die door extreme landschappen gaan met alleen een kaart en een kompas als gids!

Een enorme upgrade van zijn voorganger deze editie komt compleet met een gloednieuwe Zandbak Kaart met de originele 5 omgevingen van het spel, een totale grafische vernieuwing, een nieuwe Challenge modus met 9 nieuwe kaarten, 13 nieuwe trucks en nog veel meer. Het is niet alleen verbeterd, het is de ultieme off-road simulatie ervaring! Bestuur 19 ongelooflijke terreinwagens, inclusief 13 nieuwe trucks - elk met hun eigen karakteristieken en add-ons. .

Met je kaart, kompas en je rijkunst als bondgenoten, ga dan voor de allernieuwste spelmodus: Challenges! Doe het solo, of speel met drie anderen in de coop multiplayer.

Raadpleeg voor meer informatie over vooruitbestellen, inclusief informatie over hoe je je vooruitbestelling kunt annuleren, de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network. Automatisch downloaden is alleen mogelijk als Automatisch inloggen en Automatisch aanmelden zijn ingeschakeld op je PS4™-systeem.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2017 MudRunner: a Spintires game. Developed by Saber Interactive and published by Focus Home Interactive. Spintires is a registered trademark of Oovee™ Ltd © 2017 Oovee™ Ltd. MudRunner is a trademark of Saber Interactive Inc. All rights reserved.