BE PS4
Lost Ember

SAVE: 60%/70%

Ends: 29 mei 2024

Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Lost Ember price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 nov. 2019

Genre: Adventure / Unique

Rating:

Publisher: MOONEYE STUDIOS

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English, German, Japanese

Highest price

€29.99

Lowest price

€8.99

Lowest PS+ price

€7.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.53 / 5

Ratings: 307

Lost Ember

Release date: 22 nov. 2019

Genre: Adventure / Unique

Rating:

Publisher: MOONEYE STUDIOS

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English, German, Japanese

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Een adembenemende mooie wereld wacht op jou en je metgezel om de geheimen van zijn verleden te ontrafelen. Speel als elk dier dat je ontmoet om de wereld vanuit nieuwe perspectieven te zien en ga je lot achterna in het ontdekkingsavontuur Lost Ember.

Met een wolf als je hoofdpersonage en een vastberaden metgezel aan je zijde, zul je een verhaal onthullen van loyaliteit, wanhoop en verraad dat leidde tot de val van een hele wereld.

Je geestelijke metgezel, ooit deel van een eeuwenoude beschaving, leid je door een wereld die de natuur heeft heroverd. Samen zullen jullie herinneringen uit je vorige leven vinden, verspreid over het land, die je zullen helpen te snappen wat er gebeurd is met je en je metgezel.

Je vaardigheid om elk dier ter wereld te bezitten laat je toe de wereld te ontdekken vanuit verschillende perspectieven om verborgen geheimen en plaatsen te vinden die een rol hebben gespeeld bij de val van de beschaving en belangrijke herinneringen bevatten.


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.