BE PS4
Bleep Bloop

SAVE: 45%/50%

Ends: 29 mei 2024

Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Bleep Bloop price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 nov. 2019

Genre: Puzzle / Unique

Rating:

Publisher: ZEROUNO GAMES

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€4.49

Lowest price

€1.19

Lowest PS+ price

€0.79

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.61 / 5

Ratings: 23

Bleep Bloop

Release date: 26 nov. 2019

Genre: Puzzle / Unique

Rating:

Publisher: ZEROUNO GAMES

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Ontmoet Bleep en Bloop terwijl ze elkaar helpen alle uitdagingen te overwinnen die in de weg staan. Een luchtige en speelse puzzelgame over samenwerken.

Speel alleen en beheer beide personages of deel de ervaring met een vriend. Bleep Bloop is zeer eenvoudig te leren, maar dat betekent niet dat de puzzels een fluitje van een cent zijn.

- Genoeg niveaus om je te vermaken tijdens een luie zondag, maar niet genoeg om je te laten wensen dat het spel al was afgelopen.

- Mooie soundtrack die het vastlopen op een niveau wat minder pijnlijk maakt.

- Perfect voor één-speler of twee-speler coop. Het schreeuwen tegen elkaar verbetert je vaardigheden om puzzels op te lossen niet, maar het is altijd leuk.

- Bevat een geheim dat ergens verborgen is. Ga er naar op zoek.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1-2 spelers
Minimaal 200MB
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Published by Zerouno Games. Developed by Ludipe & Friends