Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Eastasiasoft Indie Shmup Bundle price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 aug. 2020

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Main game: Project Starship

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

€8.99

Lowest price

€1.79

Lowest PS+ price

€1.79

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.75 / 5

Ratings: 8

Null Drifter
Project Starship
Red Death

Release date: 26 aug. 2020

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Main game: Project Starship

Subtitles: English

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
De Eastasiasoft Indie Shmup-bundel bevat drie geweldige indie shoot-'em-ups voor één geweldige prijs.

De volgende games zijn in deze bundel inbegrepen:

• Project Starship
• Red Death
• Null Drifter

Over Project Starship:

Speel als Garret of Gwen, piloten die hun wereld van een eeuwenoud kwaad moeten redden. Ontwijk, pas je aan en overleef willekeurig gegenereerde uitdagingen die nooit hetzelfde zijn. Haal zowel goden als demonen neer in een onvoorspelbare kogelregen in deze shoot 'em up boordevol actie, en ga uiteindelijk de confrontatie aan met het verborgen oog dat over hen allemaal waakt!

Over Red Death:

Blaas je een weg door golven mysterieuze vijanden en schakel monsterlijke bazen uit terwijl je de aarde verdedigt tegen een onbekende ramp. RedDeath, de proloog van Project Starship, is een verticale helse shooter die op ramkoers gaat tegen een immense invasie van vijanden die de mensheid uit willen roeien! En dat allemaal gepresenteerd in een nostalgische 4 tinten-stijl.

Over Null Drifter:

Blaas je een weg door een 1-bit lo-fi simulatie die je vaardigheden geleidelijk zal verbeteren om de ultieme ruimtejetpiloot te worden! Deze twin-stick shooter is een geheim onderdeel van de Project Starship-wereld en is speciaal ontworpen om piloten klaar te stomen voor hun missie tegen de troepen van de Leegte. Door geleidelijk nieuwe uitdagingen en meer intense gevechten te introduceren, zal de Null Drifter-simulatie de grenzen van elke piloot naar een hoger niveau tillen!



Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
PS4-game kan worden bestuurd via PS Vita


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.