Save extra 5% with discounted PlayStation Network Gift Card 50 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track The Elder Scrolls Online: The Hailcinder Mount Pack price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 sep. 2020

Genre: Role playing games / Unique

Rating:

Publisher: Bethesda

Cheats:

Main game: The Elder Scrolls Online

Highest price

€24.99

Lowest price

€19.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

3000 Crowns
The Elder Scrolls Online: Hailcinder Vale Elk

Release date: 16 sep. 2020

Genre: Role playing games / Unique

Rating:

Publisher: Bethesda

Cheats:

Main game: The Elder Scrolls Online

Rijd je avontuur in Tamriel tegemoet met het Hailcinder Mount-pakket met een exclusieve Vale Elk Mount, 3000 Crowns voor in de Crown Store en ook nog eens een Pledge of Mara Scroll om je te helpen bij je avontuur.

Deze bundel bevat:
• Exclusieve mount: Hailcinder Vale Elk
• 3000 Crowns
• Pledge of Mara Scroll

Mount: Hailcinder Vale Elk
Sommigen beweren dat dit trotse rijdier door een geest wordt bezeten en daarom zo'n spookachtige gloed heeft. Anderen verklaren dit door zijn dieet: lichtgevende bloemen en planten. Ruiters hebben hoe dan ook het gevoel alsof ze door de lucht glijden.

3000 Crowns
De Crowns kun je in de Crown Store gebruiken. Je kunt in de game naar de Crown Store gaan om unieke pets, mounts, kostuums voor je personage en andere virtuele goederen en diensten te bekijken en te kopen.

Pledge of Mara Scroll
Zweer je trouw op heilige grond en ga met een personage een verbintenis aan met een ander. Beide verdienen 10% meer ervaringspunten wanneer ze samen op avontuur gaan. De scroll kan slechts één keer gebruikt worden.


Onlinemultiplayer (2-99 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console
Optionele aankopen binnen de game
Online spelen vereist


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.