Press "Notify when price drops" button to track Het Bos der Märchen price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 jan. 2021

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: CLOUDED LEOPARD ENTERTAINMENT INC.

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Japanese, Korean

Voice: Japanese

Highest price

€32.99

Lowest price

€6.59

Lowest PS+ price

€6.59

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.71 / 5

Ratings: 7

Het Bos der Märchen

Release date: 28 jan. 2021

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: CLOUDED LEOPARD ENTERTAINMENT INC.

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Japanese, Korean

Voice: Japanese

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Diep in een bos, heel ver weg, leefden er een heleboel eigenaardige wezens.
Dit is het verhaal van een jong meisje en haar magisch avontuur.

Verhaal
Mylne, een apothekeres, is op zoek naar ingrediënten voor haar magische drankjes in het Bos der Mysterie. Maar haar dagelijkse klusjes krijgen snel een dramatische wending wanneer ze verwikkeld raakt in een onopgelost mysterie. Mylne moet het opnemen tegen datgene wat diep in de Ondergrondse Ruïnes ligt.

Over het Spel
Het verhaal begint in het knusse Bos der Mysterie, maar naarmate het spel vordert, verdiept het zich in een donkere, sinistere wereld. Deze fantasy RPG en dungeon crawler neemt je mee op een spannend avontuur dat je niet snel zult vergeten!


Eén offline speler
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.