Save extra 22% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Scenario for War Chronicles Mode - 2nd Wave: "Clash of the Warmongers" price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 25 feb. 2021

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: Koei Tecmo Europe Ltd

Cheats:

Main game: ROMANCE OF THE THREE KINGDOMS XIV

Subtitles: English

Voice: Japanese

Highest price

€4.49

Lowest price

€4.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 3

Scenario for War Chronicles Mode - 2nd Wave: "Clash of the Warmongers"

Release date: 25 feb. 2021

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: Koei Tecmo Europe Ltd

Cheats:

Main game: ROMANCE OF THE THREE KINGDOMS XIV

Subtitles: English

Voice: Japanese

Een extra scenario voor de War Chronicles Mode van de "ROMANCE OF THE THREE KINGDOMS XIV: Diplomacy and Strategy Expansion Pack Bundle".

Let op: dit product is inbegrepen bij de 'ROMANCE OF THE THREE KINGDOMS XIV Season Pass 2'. Controleer of je niet twee keer dezelfde content koopt.

▼War Chronicles-scenario
Clash of the Warmongers

Achtergrond:
Een scenario waarin de legers van Lu Bu, Zhang Fei en Ma Chao tegen elkaar vechten om te bepalen wie de sterkste macht is in de Three Kingdoms-periode.
Het leger van Lu Bu vestigt zijn hoofdbasis in Xiapi, met Zhang Liao en Dian Wei als ondergeschikten. Je kunt overwegen je bewegingssnelheid te verhogen als de geliefde de voorraden heeft aangevuld.
Zhang Fei's leger is gebaseerd in Shouchun en Guan Yu en Taishi Ci voegen zich erbij. Als een ongeëvenaarde krijgsheer uit het tijdperk je te hulp komt, gebruik diens intellect dan ten volste.
Ma Chao's leger heeft Zhao Yun en Gan Ning onder het bevel en de basis is in Chenliu. Een gezworen kameraad komt aan als versterking en zal vallen rond de hoofdbasis zetten om de verdediging te versterken, dus val gerust aan.


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.