Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Eagle Island Twist price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 mei 2021

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: SCREENWAVE MEDIA

Cheats:

Highest price

€12.99

Lowest price

€6.49

Lowest PS+ price

€5.84

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.83 / 5

Ratings: 6

Eagle Island

Release date: 28 mei 2021

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: SCREENWAVE MEDIA

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Ontdek het vliegende avontuur met Quill en Koji, of nieuwkomers Fia en Kusako in Eagle Island Twist! Verken weelderige bossen, verraderlijke grotten en ontdek de ruïnes van lang verloren beschavingen op het eiland Yulu in een onvergetelijk avontuur.

Eagle Island heeft een prachtig gemoderniseerde pixel art-esthetiek en biedt met zijn valkerij-geïnspireerde gameplay & uniek gegenereerde werelden een frisse blik op de roguelike actie-avonturenspellen.

Eagle Island is geïnspireerd door roguelites en retro platformers en kan op verschillende manieren worden gespeeld:

* Pas aan hoe je speelt met bekroonde toegankelijkheidsfuncties
* Verhaalmodus - ontdek het mysterie van het eiland Yulu terwijl je permanente upgrades verdient voor Quill & Koji!
* Rogue-modus - test je vaardigheden in een serie van 16 vrij te spelen uitdagende maps - permadeath ligt op de loer!
* Wekelijkse speedrun - elke week een nieuwe map, doe mee en stijg op het leaderboard!
* Verken een handgemaakte hub-wereld met procedureel gegenereerde kerkers
* Mix & combineer 85 verschillende perk abilities bij elke gameplay run
* Magische veren geven je uil krachtige elementaire vaardigheden
* 16 prachtige omgevingen om te verkennen
* 12 grote gevechten met eindbazen
* En een geheel nieuw avontuur geïnspireerd door geliefde klassiekers met Fia & Kusako, met hun eigen vaardigheden en levels om te verkennen!

Quill's arsenaal aan acties bestaat uit rennen, springen en het grijpen van een richel op een klif - geïnspireerd door klassieke 16-bit spellen. Om te overleven, moet je dreigingen verslaan & bedwingen met de hulp van je uilenvriend Koji!

Stuur je gevederde vriend en lanceer aanvallen in elke richting — vijanden snel achter elkaar uitschakelen voor chain combo's levert grotere beloningen op. Mis je een aanval, dan ben je kwetsbaar terwijl je wacht tot je vriend terugkeert. Als je vogel gewond raakt of uitgeschakeld wordt, ben je even weerloos en moet je ontwijkende acties ondernemen tot je vogelvriend weer beter is.

Dus hou je hoofd erbij en maak je klaar voor een onvergetelijk vliegavontuur!


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.