Save extra 18% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Metro Simulator price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 8 jul. 2021

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: Iridium Media Group GmbH

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English, Russian

Highest price

€19.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

€3.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.14 / 5

Ratings: 63

Metro Simulator

Release date: 8 jul. 2021

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: Iridium Media Group GmbH

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English, Russian

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Attentie - de trein komt nu aan op perron 1! Jij bent de bestuurder van een trein, en duizenden mensen rekenen iedere dag op je om op hun werk en weer thuis te komen. Pak deze unieke kans om Moskou's ondergrondse op een geheel nieuwe manier te beleven! Jij bestuurt de trein net als in het echt: je versnelt, remt, opent deuren, wisselt tussen camera's, stelt functies van coupés in, en vele andere taken! Vervul de rol van passagier en bezoek stations, treinen en het depot. Ga jij de uitdaging aan door onder de metropolis de controle te nemen? Je passagiers vertrouwen erop dat jij ze veilig en op tijd naar hun bestemming vervoert!

Kenmerken:
• Realistische rijervaring: heb controle over je trein, net als in het echte leven. Stations en tunnels zijn nagemaakt, inclusief alle routes, hellingen en hoeken.
• Interactief verkeerslichtsysteem: plan je route en bereik op tijd je bestemming.
• Intelligent passagiersstroomsysteem: je passagiers reageren op aankomende treinen, gaan aan boord, vinden een zitplaats, en maken zich klaar om in of uit te stappen.
• Tijd: overdag stress maar 's nachts kalm! De hoeveelheid passagiers die je krijgt, hangt af van hoe laat het is.
• De prachtigste stations ter wereld: ze wachten op je!
• Gevarieerde dagelijkse routine: voer verschillende taken uit in verschillende scenario's, volg de instructies van de verkeersleider en reageer op gebeurtenissen, zoals mensen die op het spoor vallen.
• Gratis spelmodus: kies je eigen route en bepaal het beginstation, de tijd, en het dienstschema.


Eén offline speler
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.