Save extra 18% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Airport Simulator: Day and Night price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 18 nov. 2021

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: Iridium Media Group GmbH

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English, German

Highest price

€29.99

Lowest price

€7.49

Lowest PS+ price

€5.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

1.64 / 5

Ratings: 39

Airport Simulator: Day and Night

Release date: 18 nov. 2021

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: Iridium Media Group GmbH

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English, German

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
De luchthaven is een plek die nooit slaapt. Tussen alle vertrekkende en aankomende vluchten en de drommen passagiers is er zelden tijd voor een pauze. In Airport Simulator: Day & Night moet je alle ballen in de lucht zien te houden en ervoor zorgen dat alles op de luchthaven dag en nacht soepel verloopt.

Ten eerste moet je de vloot en bagage beheren om ervoor te zorgen dat alle passagiers op tijd aan boord kunnen gaan van het toenemende aantal vliegtuigen van verschillende maatschappijen. Daarnaast is het belangrijk dat je genoeg aandacht besteedt aan veiligheidscontroles, hygiëne en onderhoud van de luchthaven.

Je taken variëren afhankelijk van het tijdstip en het weer. Als het bijvoorbeeld vriest, is het essentieel dat de vleugels ijsvrij worden gemaakt.
Dat zijn nog maar een paar van de vele dingen die je moet doen om je organisatie te runnen en te concurreren met andere internationale luchthavens.

Doelgericht management, tevreden personeel en blije passagiers – bereik jij je doelen met hard werken en toewijding? In het begin zul je veel taken zelf uitvoeren. Na verloop van tijd kun je steeds meer delegeren naar je medewerkers. Maar nu is het tijd om de mouwen op te stropen, want in Airport Simulator: Day & Night is altijd iets te doen!

Dag en nacht: Beheer je luchthaven op elk moment van de dag zodat alles soepel verloopt.
Veranderend weer: Veiligheid gaat voor alles en voor alle weersomstandigheden moeten de juiste processen worden gevolgd. Bijvoorbeeld de vleugels ijsvrij maken.
Vliegtuigen beheren: Verschillende typen vliegtuigen moeten worden geïnspecteerd en van binnen worden schoongemaakt.
Druk verkeer: Talloze gedetailleerde voertuigen en vliegtuigen op het enorme terrein staan garant voor een realistisch luchthavengevoel. Je kunt diverse voertuigen zelf besturen.
Intelligent AI- en personeelssysteem: Piloten, stewardessen, monteurs en grondpersoneel helpen je bij je taken. Een goede organisatie en overzicht zijn essentieel voor succes.
Gevarieerde missies: Taken zoals ijsvrij maken, vliegtuigen laden of lossen, tanken, transport en schoonmaak zijn slechts enkele van je uitgebreide activiteiten.
Realisme: Elke actie vereist een reactie. Schade aan voertuigen of zieke medewerkers – alles wordt gesimuleerd.


Eén offline speler
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.