Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Dyna Bomb price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 17 dec. 2021

Genre: Action / Adventure / Arcade

Rating:

Publisher: 7 RAVEN STUDIOS CO. LTD.

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Highest price

€4.99

Lowest price

€1.24

Lowest PS+ price

€2.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.2 / 5

Ratings: 15

Dyna Bomb

Release date: 17 dec. 2021

Genre: Action / Adventure / Arcade

Rating:

Publisher: 7 RAVEN STUDIOS CO. LTD.

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Dyna Bomb
Explosief Arcade Gevoel!

Maak de riem van je jetpack vast en maak je klaar voor chaos! Dyna Bomb is het nieuwste, beste platformer spel van 7 Raven Studios. Speel het en geloof het.

Met 64 explosieve levels – en 8 glorieus geanimeerde werelden. Deze arcade slag is een echt feest voor je zintuigen, met beeldschone kunst en donderende explosies – oh zoveel explosies!

Ervaar de spannende arcade actie wanneer je vijanden ontwijkt, bommen werpt en schatten grijpt – alvorens je je haast naar de uitgang. Heb jij de skills om geheime levels te vinden? Kan je alle verschillende power-ups onder de knie krijgen en de werelden domineren?

Als het beweegt, laat het ontploffen. Dyna Bomb heeft intuïtieve gameplay, met een explosie aan humor. Geniet van het rad van fortuin om geheime extra’s, power-ups, verschillende karakter ontwerpen en nog veel, veel meer te ontdekken!

FEATURES :
8 Verschillende Werelden
Glorieus geanimeerde werelden voor jouw schiet- en ontwijkplezier
8 Verschillende Levels voor elke gevechtsmissie
Veel Geheime Levels binnen elke Wereld
Meer dan 10 mega power-ups

Explosieve geluiden
Mini Games, om aanvullende dingen te winnen

Tik, Tik, Boem – Laten we spelen!


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.