Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track VriendenLoterij Miljonairs? - Deluxe Upgrade price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 27 mei 2022

Genre: Family

Rating:

Publisher: Microids

Cheats:

Main game: VriendenLoterij Miljonairs?

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Voice: English, French, German

Highest price

€9.99

Lowest price

€2.99

Lowest PS+ price

€2.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4 / 5

Ratings: 8

VriendenLoterij Miljonairs? - Deluxe Upgrade

Release date: 27 mei 2022

Genre: Family

Rating:

Publisher: Microids

Cheats:

Main game: VriendenLoterij Miljonairs?

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Voice: English, French, German

Wie wil er miljonair zijn? – DELUXE UPGRADE

Verzamel al je kennis en win de jackpot terwijl je alle lastige vragen ontwijkt: beleef opnieuw de spannende sfeer van het tv-programma "Wie wil er miljonair zijn?"! Met een volledig nieuwe set vragen specifiek voor deze Deluxe Upgrade!

De Deluxe Upgrade biedt je meer dan 4 000 extra vragen, bovenop de meer dan 6 000 vragen die al in het basisspel zitten!

Nieuwe sets vragen testen je kennis over diverse onderwerpen zoals: Justice League, de Olympische Spelen, de Smurfen, Amerikaanse films, Alfred Hitchcock, de NBA… of zelfs videogames van Microids!

Officiële muziek en geluidseffecten, op het land afgestemde decors en gedrag van de presentator… alle ingrediënten zijn aanwezig om de speler onder druk te zetten en het "echte" tv-programma te ervaren!

In het spel zijn 6 iconische landen vertegenwoordigd, elk met hun eigen set vragen en 2 000 specifieke vragen in hun moedertaal: het Verenigd Koninkrijk, de VS, Spanje, Italië, Frankrijk en Duitsland!

Deze Deluxe Upgrade-versie van "Wie wil er miljonair zijn" heeft meer dan 4 000 extra vragen!

Er zijn heel wat vragen toegevoegd rondom thema's als: Justice League, de Olympische Spelen, de Smurfen, Alfred Hitchcock, de NBA… en videogames!

Set van vragen over videogames: Nintendo, Sony, Microsoft, Microids…

Filmvragen: Amerikaanse film uit de jaren 70, 80 en 90… en Alfred Hitchcock!

Sets met honderden vragen over wereldberoemde stripfiguren: De Smurfen, Kuifje.

Set vragen over geografie en de verovering van de ruimte.

DUS… IS DIT (ECHT) JE DEFINITIEVE ANTWOORD?


Offlinemultiplayer (2-10 spelers)
Onlinemultiplayer (2-99 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.