Save extra 2% with discounted PlayStation Network Gift Card 50 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Back Again PS4 and PS5 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 aug. 2022

Genre: Puzzle / Action

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

€2.99

Lowest price

€1.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Back Again
Back Again PS4 and PS5

Release date: 26 aug. 2022

Genre: Puzzle / Action

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Er wacht je een surrealistische, genadeloze wereld van zwart, wit en rood wanneer je het opneemt tegen de leegte van Back Again, een hardcore 3D-platformspel in meeslepend firstperson-perspectief. De enige manier om deze leegte te ontsnappen is door zwevende platforms over te steken die in steeds moeilijkere opstellingen staan. Obstakels bewegen in bepaalde patronen over en rond de platforms, waardoor je goed moet opletten hoe ze bewegen om te vermijden dat je ervan af wordt gestoten of midden in de lucht blijft hangen. Overal om je heen staan mannequins die soms zelf over de platforms lopen of je gewoon observeren. Misschien hebben ze wel aanwijzingen over de puzzels die je moet oplossen, of misschien zijn ze net als jij. Ze bieden hoe dan ook weinig soelaas.

Back Again is een onheilspellend verhaal met een minimalistisch plot en een verontrustende sfeer dat je skills op de proef stelt, je doet twijfelen aan alles en je beloont voor je doorzettingsvermogen, met een unieke en steeds veranderende soundtrack die past bij de sfeer. Probeer elk level opnieuw zo vaak als nodig is om het verhaal uit te spelen en als je eenmaal genoeg vertrouwen hebt opgebouwd, kun je in Survival Mode proberen de hele game in één poging uit te spelen!

Kenmerken:

• Loop, ren en spring op platforms in een genadeloos 3D-puzzellandschap!
• Vind een weg langs verschuivende obstakels door hun patronen te ontdekken.
• Wees getuige van enge gebeurtenissen en word deel van een minimalistisch plot!
• Laat je meeslepen door een unieke, steeds veranderende soundtrack.
• Drijf je skills tot het uiterste in Survival Mode!

Met dit product krijg je toegang tot zowel de digitale PS4®- als de digitale PS5™-versie van deze game.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.