Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Crown of the Empire: Around the World price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 jan. 2023

Genre: Casual

Rating:

Publisher: 4HIT

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Russian

Highest price

€8.99

Lowest price

€3.59

Lowest PS+ price

€2.69

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Crown of the Empire: Around the World

Release date: 11 jan. 2023

Genre: Casual

Rating:

Publisher: 4HIT

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Russian

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Elena heeft er nooit van gedroomd om met een prins te trouwen, op ballen te dansen en te baden in luxe. Terwijl haar zussen dagdroomden van kronen, edelstenen en nieuwe jurken, dook Elena in de donkerste grotten, verkende catacomben op zoek naar griezelige geheimen en mysteries. En zelfs de status van chief maid of honor bevochtigde haar enthousiasme niet.

Overigens heeft de koningin nooit bezwaar gemaakt tegen de durf, moed en wanhopige nieuwsgierigheid van haar onderwerp. Hare Majesteit had Elena complexe en soms gevaarlijke taken meer dan eens gegeven. Al snel creëerden Elena en haar vrienden en bondgenoten – Percy en Jorik – een team dat elke puzzel kon oplossen en de moeilijkste taken kon afhandelen.

Alle leden van de Koninklijke familie respecteerden Elena. Het bruidsmeisje was bijzonder vriendelijk tegen de Prins, de jonge neef van Zijne Majesteit. Hij had lang gedroomd om deel te nemen aan de avonturen van Elena en haar team, en hij kreeg eindelijk de kans. De favoriete corgi Buttercup van de koningin is verdwenen. De Prins kende Buttercup beter dan wie dan ook van het team, wat betekende dat hij Elena en haar vrienden kon helpen bij het zoeken naar het geliefde huisdier van de koningin.

Toen de schemering begon te vallen, ging het team op pad om het paleis te doorzoeken, maar Buttercup was nergens te vinden.

"Ze is waarschijnlijk het bos in gerend," stelde de Prins voor. "We moeten daar zoeken.”

Op de intuïtie van de Prins vertrouwend, liepen Elena, Jorik en Percy het bos in en volgden de jongeman tot in zijn diepste diepten. Ze liepen in volledige stilte, toen ze plotseling stemmen hoorden en een hond blafte in de buurt. Terwijl ze naar de bron van het geluid kropen, zagen de vrienden twee vreemden in maskers die probeerden een protesterende en grommende corgi in een zak te duwen.

"Laten we ze omsingelen en vangen," stelde Percy voor. De vrienden knikten als reactie en splitsten zich op, waardoor de terugtocht van de schurken werd afgesneden. Toen brak een tak verraderlijk onder de voeten van de Prins. Ze hadden geen tijd te verliezen - de vrienden sprongen uit de dekking en haastten zich naar de ontvoerders, maar ze lieten de corgi en de tas op de grond vallen en renden de somberheid van het bos in.

"Wacht, Waar is de prins?"Vroeg Jorik, kijkend van links naar rechts.

Het was alsof de jongeman in het niets was verdwenen.

Ga met Elena op een ongelooflijk avontuur door een alternatieve wereld uit het Victoriaanse tijdperk. Je ziet ongelooflijke Schotse valleien, de rotsachtige kliffen van Malta, een hete woestijn en nog veel meer!

Kan het goede zegevieren? Zal Elena de vermiste Prins vinden?
In dit spel zie je:
- Een ongelooflijke alternatieve wereld vol verbazingwekkende mechanismen en mysterieuze creaties!
- Een intrigerende verhaallijn vol mystieke gebeurtenissen en mantel-en-dolkgeheimen.
- Kleurrijke graphics en leuke animaties. - Geniet van 50 spannende levels in 4 zones.
- 3 spel moeilijkheidsgraden. - Nuttige bonussen: werk versnellen, productie versnellen, snel rennen.
- Eenvoudige bediening en een handige tutorial.
- Meer dan 20 uur spannende gameplay voor elke leeftijd.
- Leuke themamuziek. Kroon van het rijk
- Help de helden de vermiste prins te vinden!


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.