Save extra 5% with discounted PlayStation Network Gift Card 50 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Titanium Hound price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 mrt. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Dmitrii Milovidov trading as OverGamez

Cheats:

Highest price

€14.99

Lowest price

€7.49

Lowest PS+ price

€5.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Titanium Hound

Release date: 11 mrt. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Dmitrii Milovidov trading as OverGamez

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Donkere en niet zo verre toekomst. Wetenschappelijke doorbraak leidde tot het gebruik van microbenkolonies als energiebronnen in alle aspecten van het leven. Bedrijven die de ontwikkeling en productie van deze levende batterijen beheersen, werden zeer belangrijke politieke machten in de wereld. Criminaliteit, ongelijkheid en corruptie onder hun invloed bereikten niveaus die voorheen ondenkbaar waren. In een poging om deze chaos onder controle te krijgen, reorganiseerden regeringen hun politiediensten en versterkten ze met eersteklas militaire uitrusting.
Titanium Hound is een geavanceerd bemand complex dat is ontworpen om zeer moeilijke situaties in stedelijke omstandigheden op te lossen.
Teleportatietechnologie was de sleutel tot het creëren van de energieopwekkende bacteriën. Alleen niet-organische objecten blijven hetzelfde tijdens teleportatie, maar organische materialen zijn een heel ander verhaal, ongeacht hoe groot ze zijn. Door het teleportatieproces kwamen de eerste levende batterijen tot leven, maar uit angst voor onvoorspelbare mutaties werd elke verdere teleportatie van organisch materiaal illegaal verklaard. Helaas was de wet niet voldoende om de obsessie van deze technologie volledig te stoppen.
Vaak aangeduid als Zombies, zijn de gruwelen het resultaat van het trekken van grote organische wezens door een teleportatie-apparaat.
Er is maar één manier om te overleven in deze genadeloze wereld: je aansluiten bij een groep die op zijn minst op lokaal niveau voldoende macht heeft. Dit kan een bedrijf, een regering of een bende zijn. Maar hoe dan ook, jij en degenen aan je zijde zullen niet alleen kunnen vertrouwen op wapens en fysieke capaciteiten. Alle georganiseerde groepen gebruiken verschillende gadgets en een wereldwijd netwerk om zichzelf te verdedigen en hun rivalen aan te vallen. Drones van verschillende groottes en outfits komen vaak om te spelen wanneer het te riskant is om persoonlijk zaken te doen.
Allerlei dodelijke machines dienen voor degenen die cyberbeveiligingsprotocollen beter kennen en meer middelen tot hun beschikking hebben.
Je bent Titanium Hound-piloot en een soort agent die wil beschermen en dienen, en gewone mensen helpt die pech hadden om midden in bendeoorlogen te komen. Gruwelen, gehackte drones en gestoorde gangsters zijn slechts het topje van de ijsberg die je probeert af te breken zonder de omvang van het probleem volledig te begrijpen. U bent veel beter voorbereid dan een gewone politie-eenheid, maar toch zijn uw handen vaak gebonden, vooral als het gaat om het in twijfel trekken van bedrijfsregels.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.