Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Melon Journey: Bittersweet Memories price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 apr. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: XSEED GAMES

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, German, Japanese, Korean

Highest price

€14.99

Lowest price

€14.99

Lowest PS+ price

€13.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Melon Journey: Bittersweet Memories

Release date: 6 apr. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: XSEED GAMES

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, German, Japanese, Korean

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
In Melon Journey: Bittersweet Memories kruip je in de huid van Honeydew, een konijnenhoofdband-dragende werknemer van een meloenfrisdrank-fabriek die op een missie is om haar onlangs vermiste beste vriendin te vinden. Maar is het wel zo veilig om naar een stad te reizen waar het bezit van meloenen je in de gevangenis kan doen belanden? En waarom is er een hamster die zo graag het kasteel van de Kitten King binnen wil sluipen?

Ontrafel het mysterie in dit nieuwste verhaal-verkenningsspel van ontwikkelaar Froach Club. Verken een charmante, gepixeleerde wereld: tot de nok toe gevuld met excentrieke personages, criminelen en een even vreemd als schattig plot.

Het mysterie loert overal
Kam elke centimeter van Hog Town af om aanwijzingen te verzamelen, duistere figuren te volgen en je een weg te banen door de louche onderwereld. Gebruik je scherpe observatievermogen en snelle humor om een volledig beeld van de situatie te krijgen voordat het te laat is.

Grappige personages met ingewikkelde achtergrondverhalen
Tijdens je zoektocht naar je vermiste vriend kom je tientallen merkwaardige wezens tegen met unieke persoonlijkheden en soms tragische achtergronden, waardoor completionisten nog meer mysteries moeten ontrafelen.

Jazzy lo-fi soundtrack
Als je toch bezig bent, geniet dan van meer dan 90 verschillende elektronische en door jazz geïnspireerde tracks van componist markeryjane.

Prachtige graphics in retrostijl
De groengetinte, monochrome wereld is gevuld met liefdevolle details: een nostalgische ode aan de klassieke handheld-generatie met veel moderne variaties.


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.