Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Medieval Dynasty price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 20 apr. 2023

Genre: Role playing games / Adventure / Simulation

Rating:

Publisher: Toplitz Productions

Cheats:

Subtitles: Chinese, Czech, Dutch, English, French, German, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian

Voice: English

Highest price

€29.99

Lowest price

€19.49

Lowest PS+ price

€16.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Medieval Dynasty

Release date: 20 apr. 2023

Genre: Role playing games / Adventure / Simulation

Rating:

Publisher: Toplitz Productions

Cheats:

Subtitles: Chinese, Czech, Dutch, English, French, German, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
OVER DEZE GAME

Europa in de middeleeuwen: Handel tussen landen heeft niet alleen welvaart en vooruitgang gebracht, maar ook afgunst, hebzucht en wantrouwen. In dit feodale tijdperk kun je je kleine stukje grond in een thuis veranderen en je dorp in een bruisende stad met een alsmaar groeiende invloedssfeer. Sticht een dynastie met je nakomelingen en heers generatieslang over je koninkrijk. Bedwing de natuur en gebruik de steeds veranderende omgeving om een monument voor de eeuwigheid te scheppen voor jezelf en je opvolgers.

Vind je plek in de middeleeuwse maatschappij: Je begint als een eenvoudige boer of jager, doet ervaring op, leert en perfectioneert je vaardigheden en groeit uit tot een belangrijke figuur in de dorpsgemeenschap. Ontwerp, bouw en verbeter je eigen huis, van een eenvoudige hut tot een uitgebreide boerderij. Haal mensen over zich in jouw buurt te vestigen en voor je te werken. Vind de ware liefde en sticht een gezin. Dat is de enige manier om de continuïteit van je dynastie te garanderen.

Een uitgestrekte open wereld wacht op je. Trotseer hete zomermaanden en barre winters, reageer op onverwachte gebeurtenissen en zorg dat het jezelf, je gezin en de mensen die van je afhankelijk zijn aan niets ontbreekt.

Medieval Dynastie zal je blijven boeien met zijn unieke mix!

Overleven
Trotseer de seizoenen: Zorg ervoor dat jij en je bevolking geen honger lijden en doorsta de elementen. Jaag op wilde dieren, plant gewassen aan of drijf handel om overal op voorbereid te zijn.

Simulatie
Je hebt het zelf in de hand: Zonder de juiste gereedschappen kom je niet ver. Of je nu jaagt, bomen omhakt, oogst of huizen, stallen en meer bouwt. Maar pas op voor slijtage, zodat je pikhouweel het niet begeeft in de wildernis.

Rollenspel
Blijf leren: Ontwikkel je personage, specialiseer je of word een manusje-van-alles terwijl je interactie hebt met niet-speelbare personages, voor je gezin zorgt, de weelderige wereld verkent of taken uitvoert voor anderen.

Stedenbouwer
Sticht een dorp: Je bent stedenbouwer, schepen en schout tegelijk! Coördineer de bouwplannen, leid de bewoners, verzamel grondstoffen, produceer goederen en drijf handel om de gemeenschap te laten groeien en bloeien.

Overzicht van kenmerken

Open wereld
Dompel jezelf onder in een prachtige open wereld met een idyllische dag-en-nachtcyclus, seizoenen en realistisch weer.

Interactieve omgeving
Je zult onder de indruk zijn van het uitgestrekte landschap dat dynamisch verandert met je acties. Hak bomen om, verzamel grondstoffen of verken mysterieuze grotten. Overal ontdek je weer iets nieuws.

Jij bent de architect
Er zijn 25+ verschillende typen gebouwen met verschillende niveaus die je kunt bouwen, uitbreiden en versieren, van schuurtjes en eenvoudige hutten tot luxueuze stenen huizen die de tand des tijds kunnen doorstaan.

Ambachtsman gezocht
Maak of produceer meer dan 250 voorwerpen, waaronder wapens, gereedschappen, meubels en kleding.

Je bent niet alleen
Kijk toe hoe de dorpelingen hun dagelijks leven leiden en beleef realistische interacties met de vele wilde dieren, zoals wolven, everzwijnen, herten en konijnen.

Zorg voor jezelf
Alle activiteiten hebben een directe invloed op je voedsel, water, gezondheid en uithoudingsvermogen. Niemand wordt er beter van als je sterft van uitputting.

Zoals jij het wilt
Jij bepaalt wat belangrijk voor je is. Met de ruime keuze aan vaardigheden is alles mogelijk. Jager? Ambachtsman? Boer? Een beetje van alles? Geniet van je vrijheid!

Elk spel is anders.
Unieke gebeurtenissen, beslissingen en gevolgen zijn allemaal rechtstreeks van invloed op de gameplay.


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.