Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Ed-0: Zombie Uprising price or check other PS5 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 13 jul. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: D3PUBLISHER

Cheats:

Highest price

€28.99

Lowest price

€7.24

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Ed-0: Zombie Uprising

Release date: 13 jul. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: D3PUBLISHER

Cheats:

"Oedo x Zombie x Rogue-achtige"

-Een uniek wereldbeeld dat staat voor "Japans x Zombies"
Een leger van een miljoen zombies komt naar Japan tijdens de Edo-periode toen het land was afgesloten van de rest van de wereld.
In dit "Oedo Panic Rogue Action" spel speel je als een Samurai, Sumo Worstelaar of Ninja, en vecht je tegen zombies gebaseerd op hetzelfde Japanse motief.
Het thema speelt zich af in Japan tijdens de Edo-periode, wat uniek is in het genre, en laat spelers een prachtig bewerkte Japanse wereld beleven die nog nooit eerder is vertoond! De unieke "EDO shader" is ook een aanrader!

-Situationele besluitvorming die "Super Randomness" teniet doet
Door de automatische generatie van de kaart zijn de hoeveelheid voorwerpen en de plaatsing van vijanden allemaal willekeurig, en bovendien wordt het bereik van de willekeur uitgebreid naarmate de etappe vordert, zodat je elke kerker met een frisse blik kunt uitdagen.
De sterke willekeur van het spel betekent ook dat er veel situaties zijn die buiten de controle van de speler liggen, zoals de hoeveelheid en plaatsing van vijanden en het optreden van speciale gebeurtenissen op elke verdieping, dus het vermogen van de speler om de situatie nauwkeurig in te schatten is vereist!

-De machtige prestatie van het veroveren van "High Difficulty Dungeons".
Omdat de kerkers zeer uitdagend zijn, is het belangrijk om wijsheid en ervaring op te doen door steeds weer te sterven.
Je kunt duizend verschillende en eenmalige scènes meemaken waarbij de kerkerstrategie elke keer dat je een uitdaging aangaat compleet anders is, zodat je volop kunt genieten van je eigen spelstrategie en het maken van bouwwerken door het gebruik van verschillende Geheime Kunsten, Charms en Voorwerpcombinaties in verschillende situaties van andere spelers!


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.