Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track F1® Manager 2023 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 31 jul. 2023

Genre: Sports / Racing / Simulation

Rating:

Publisher: FRONTIER DEVELOPMENTS PLC

Cheats:

Subtitles: Chinese, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Voice: Chinese, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Portuguese, Spanish

Highest price

€54.99

Lowest price

€16.49

Lowest PS+ price

€35.74

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

F1® Manager 2023

Release date: 31 jul. 2023

Genre: Sports / Racing / Simulation

Rating:

Publisher: FRONTIER DEVELOPMENTS PLC

Cheats:

Subtitles: Chinese, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Voice: Chinese, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Portuguese, Spanish

Met dit product krijg je toegang tot zowel de digitale PS4™- als de digitale PS5™-versie van deze game.

Het nieuwe seizoen van de intense wereld van de Formula 1® komt tot leven in F1® Manager 2023. 23 races, zes F1® Sprints, nieuwe auto's, nieuwe circuits (zoals het stratencircuit van Las Vegas), nieuwe coureurs, nieuwe uitdagingen… Jouw legende begint hier.

MAAK NAAM VOOR JEZELF
F1® Manager 2023 geeft je de vrijheid om je F1-team te managen op jouw manier. Start je carrière als teambaas van een van de 10 huidige F1® teams en beheer alle aspecten, van de fabriek en de garage tot de grid. Jij hakt alle knopen door, dus het lot van je team ligt in jouw handen.

EEN NIEUWE MANIER VAN SPELEN
Maak naam voor jezelf en beleef sleutelmomenten uit het 2023 FIA Formula One® World Championship opnieuw in 'Racereplay', een gloednieuw speltype waarin je de belangrijkste momenten van het seizoen tot in detail kunt bekijken. Herschrijf het seizoen op jouw voorwaarden. In 'Startgrid' worden de echte raceomstandigheden en startposities van de coureurs uit elke race van het seizoen van 2023 nagebootst. In 'Racemomenten' sta je aan het roer van een specifiek team op een allesbepalend moment van een echte race uit het seizoen van 2023.

DYNAMISCHE EN SPECTACULAIRE RACES
Tijdens het raceweekend in F1® Manager 2023 staan de prachtige graphics in de stijl van de tv-uitzendingen centraal. De races zijn nu dynamischer dan ooit. Het zelfvertrouwen van je coureur kan een deuk oplopen door een spin of een verloren duel, en als de monteurs vermoeid zijn, zit een fout tijdens een pitstop in een klein hoekje. Hoe je omgaat met dit soort situaties tekent jouw managementstijl en maakt je seizoen tot een succes of een mislukking.

GETWEAKTE PRESTATIES
Dankzij de verbeterde managementsystemen heb je de touwtjes volledig in handen. Neem een ervaren directeur sportzaken aan om het trainingsschema van je pitcrew te beheren en hun vaardigheden te vergroten, nieuwe coureurs te strikken en het talent van de toekomst te ontdekken via gesimuleerde F2- en F3-kampioenschappen. Tijdens het ontwikkelen van onderdelen voor je auto moet je rekening houden met allerlei variabelen, zoals prestaties, betrouwbaarheid en kosten.

Als je de PS4™-versie al hebt, krijg je de digitale PS5™-versie van deze game zonder extra kosten en hoef je dit product niet aan te schaffen. Als je een PS4™-disk hebt, kun je gebruikmaken van dit aanbod door de disk in de PS5™-console te stoppen om de digitale PS5™-versie te spelen of downloaden. Als je de PS5™ Digital Edition zonder disksleuf hebt, kun je met de PS4™-disk geen gebruikmaken van dit aanbod.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.