Save extra 2% with discounted PlayStation Network Gift Card 50 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track SOULVARS price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 jun. 2023

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Shueisha Games Inc.

Cheats:

Highest price

€16.99

Lowest price

€8.49

Lowest PS+ price

€6.79

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

SOULVARS

Release date: 26 jun. 2023

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Shueisha Games Inc.

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
SOULVARS tilt deckbuilding-gevechten naar een hoger niveau met het innovatieve Soulbit-systeem.
Combineer Soulbit-acties en gebruik deck-controlerende Abilities om meer dan 100 adembenemende moves uit te voeren.
Ga tactisch om met krachtige aanvallen en debuffs van vijandelijke "Dominators", en time je tegenaanvallen voor maximaal effect!
Geniet van het beste van twee werelden: diepgaande deckbuildingstrategie en razendsnelle RPG-gevechten!

Een toekomst waarin menselijke zielen gedigitaliseerd kunnen worden...
De mensheid wordt geconfronteerd met de gevolgen van haar technologie door de plotselinge verschijning van groteske Dominators.
Elite-eenheden bestaande uit Soulbearers, de volgende generatie mensen geboren met alternatieve zielen, worden dag en nacht uitgezonden om Dominator aanvallen te onderscheppen en tegen te gaan.
Het verhaal volgt Yakumo, een freelance Soulbearer, terwijl hij opdrachten uitvoert van de particuliere militaire aannemer "DDO" (Dominator Disposal Organization).

Diepe, opwindende gevechten en karaktergroei
Ervaar het beste van twee werelden - dynamische pixel art animaties en turn-based tactische planning.
Elke vijand is een puzzel om op te lossen, een uitdaging om te overwinnen!
Identificeer hun zwakke punten en combineer Soulbit-acties om krachtige finishing moves te ontketenen!
Verken het stadslandschap en jaag op unieke Dominators voor zeldzame en krachtige uitrusting op je pad naar het beheersen van de ultieme Arts!

Superuitgebreide port van het veelgeprezen mobiele origineel
De originele mobiele versie, uitgebracht in januari 2022, steeg in de ranglijsten naar nummer 1 voor betaalde RPG-apps en nummer 2 voor betaalde game-apps op zowel Google Play als iTunes, en krijgt nog steeds veel bijval (gemiddelde score van 4,6 op iTunes, 4,8 op Google Play vanaf september 2022).
De PlayStation®-versie biedt een verbeterde horizontale UI en intuïtieve controllerinvoer en combineert de snelheid van SOULVARS met volledige dynamiek op je favoriete scherm!


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.