Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Train Sim World® 3: Southeastern Super Starter Pack price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 jul. 2023

Genre: Simulation / Simulator

Rating:

Publisher: Dovetail Games

Cheats:

Main game: Train Sim World® 3: Standard Edition PS4 and PS5

Highest price

€49.99

Lowest price

€49.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

BR Class 700
BR Heavy Freight Pack
SEH: Railhead Treatment Train
Southeastern Highspeed: London - Faversham
Train Sim World® 2: Southeastern High Speed: London St Pancras - Faversham
Train Sim World 3
Train Sim World 3: Rail Operations Group BR Class 37/5

Release date: 11 jul. 2023

Genre: Simulation / Simulator

Rating:

Publisher: Dovetail Games

Cheats:

Main game: Train Sim World® 3: Standard Edition PS4 and PS5

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Ontdek de ultieme routes door het VK in Train Sim World 3: Southeastern Super Starter Pack!

Verken HS1 op de Southeastern High Speed-route van 89 mijl, aan boord van de slanke Class 395, die Londen, Ashford en Faversham dient. Rijd door heel Medway met de hardwerkende Class 375 en Class 465 en vervoer goederen met de Class 66.

Maak de passagierservaring compleet met de gloednieuwe Thameslink Class 700/0, die extra diensten toevoegt tussen Dartford en Rainham! De Desiro City is ultramodern en perfectioneert de pendeldienst in Kent, de „tuin van engeland”.

Rijd unieke diensten met de Rail Operations Group Class 37 en Rail Head Treatment Train! Ga op pad met de Class 375 in oude en nieuwe kleuren en pendel de RHTT door Kent om bladeren te stralen. Vervoer extra goederen met wagons uit het BR Heavy Freight Pack.

Rijd 27 scenario's en 600+ diensten op Southeastern Highspeed!


Eén offline speler
Optionele aankopen binnen de game
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.