Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Farming Tractor Simulator 2023 : Drive Combine and Trucks price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 25 aug. 2023

Genre: Action / Strategy / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€14.99

Lowest price

€5.99

Lowest PS+ price

€5.24

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Farming Simulator 2023 : Drive Tractor, Combine, Trucks

Release date: 25 aug. 2023

Genre: Action / Strategy / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Farming Tractor Simulator 2023: Drive Combine & Trucks - is een open wereld landbouwsimulatorspel, waarbij jouw taak is om je eigen boerderij te bouwen en ervoor te zorgen. Plant groenten en fruit, oogst gewassen, neem werknemers in dienst en zorg voor dieren.
Koop landbouwapparatuur, beheer je werknemers en ontspan na een harde dag werken - kom gewoon tot rust op je boerderij! Ontdek al het beschikbare landbouwmateriaal in het spel en verwerf het om je boerderij steeds verder te verbeteren. Breid je landbouwgrond uit door meer grond te kopen. Bouw je eigen boerderij vol met huizen, schuren, graanschuren en barakken. Stap achter het stuur van landbouwmachines en rijd ze met een ploeg eraan vast door het land om het te zaaien.
Kies wat je wilt planten of zaaien: aardappelen, tomaten, komkommers, tarwe, wortels, bieten en meer! Zorg voor dieren zoals honden, katten, kippen, geiten, schapen, konijnen, enz. Het runnen van een grote boerderij zal je leren hoe je financiële operaties kunt beheren. Het spel heeft mooie graphics en visuals, een gedetailleerde en realistische boerderij-omgeving en een aangename kunststijl.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.