BE PS5 / PS4
Gravity Oddity

SAVE: 60%/70%

Ends: 29 mei 2024

Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Gravity Oddity price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 13 sep. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Invincible Cat Sarl

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

€14.99

Lowest price

€5.99

Lowest PS+ price

€4.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Gravity Oddity

Release date: 13 sep. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Invincible Cat Sarl

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Ga op een reddingsmissie door het heelal om je ontvoerde kamergenoot terug te brengen in dit roguelike ruimteavontuur vol actie.

Een roguelike ruimteavontuur met een epische twist.
Overal in het heelal worden de zwaartekrachtvelden zwakker, waardoor planeten imploderen. Gelukkig hebben de jongens en meisjes van de Rio Grande Corporation zwaartekrachtlaarzen bedacht, waarmee je op elke planeet moeiteloos elk oppervlak kunt doorkruisen.

Alles gaat goed totdat het bedrijf je kamergenoot Gary ontvoert. Je kunt de huur niet alleen betalen, dus moet je achter hem aan. Samen met je nieuwe sidekick, Newton, ga je op een eenmansreddingsmissie om de mysteries van de verdwijning van je kamergenoot te ontrafelen en te ontdekken wat er achter de Rio Grande Corporation schuilgaat.

Baan je met je jetpack en zwaartekrachtlaarzen al vechtend een weg door steeds veranderende galactische omgevingen om Gary te vinden in dit spannende ruimteavontuur vol actie!

Versla de zwaartekracht en loop op elk oppervlak.
Trek je zwaartekrachtlaarzen aan en pak je teleportatiepistool om je een weg te banen doorheen bazen en vijanden in verschillende levels en omgevingen. Je kunt over elk oppervlak lopen met Newton aan je zijde, en met je jetpack kun je door openingen vliegen.

Doorkruis hordes vijanden met je teleportatiepistool om je kamergenoot te redden uit de klauwen van de Rio Grande Corporation.

Alleen jij staat in de weg van het kwaad dat de Rio Grande Corporation in petto heeft voor het universum en al zijn bewoners!

Optimaliseer je arsenaal en red het heelal (en natuurlijk ook Gary)!
Ga aan de slag en verander met behulp van mods je teleportatiepistool in het ultieme wapen om het universum te redden. Overal in het heelal vind je mods die je teleportatiepistool extra krachtig maken.

Vergroot de stopkracht van je teleportatiepistool met splitsmunitie. Laat je schoten stuiteren met stuitermunitie. Het hangt allemaal van jou af!

Kies uit talloze aanpassingen om een arsenaal aan vaardigheden samen te stellen dat bij jouw speelstijl past.

Als je je huisgenoot Gary wilt redden, is jouw manier gewoon de beste!

Vuren en buitmaken.
Je baant je al vechtend een weg om je kamergenoot te redden doorheen diverse levels vol vijanden uit verschillende delen van het universum. Bij het doorlopen van levels en het vellen van tegenstanders vind je speciale items, aanpassingen voor je teleportatiepistool en buit.

Gebruik alles wat je vindt om Gary terug te halen en de Rio Grande Corporation te stoppen.

Red Gary en het universum in stijl.
Je kunt je avatar aanpassen en een blijvende indruk achterlaten op vijanden voordat je de trekker overhaalt. En als je niet tevreden bent met de looks van Newton, kun je je sidekick stylen naar wens.

Red het universum en je kamergenoot op jouw manier en in jouw eigen stijl!

Belangrijkste kenmerken:
- 130 mods met te gekke synergieën die je superkrachtig maken
- Intense gevechten met bazen die je op het scherp van de snede houden
- Levels met veel afwisseling die je uitdagen en blijven boeien
- Pas je avatar en je sidekick met bijna 100 cosmetische elementen aan naar wens


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.