BE PS5 / PS4
The Gap

SAVE: 20%/30%

Ends: 29 mei 2024

Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track The Gap price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 19 okt. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Crunching Koalas Sp. z o.o. Sp. K.

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Polish, Portuguese, Spanish

Voice: English

Highest price

€21.99

Lowest price

€17.59

Lowest PS+ price

€15.39

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

The Gap

Release date: 19 okt. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Crunching Koalas Sp. z o.o. Sp. K.

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Polish, Portuguese, Spanish

Voice: English

Gedreven door de zeldzame ziekte in zijn familie moet Joshua diep in zijn verleden graven naar zowel mooie als pijnlijke momenten. Parallelle realiteiten verkennen door middel van déjà vu's lijkt de enige manier te zijn waarop hij zijn herinneringen kan terughalen en zijn leven kan redden.
The Gap vertelt het lastige verhaal van de strijd van een man om een geneesmiddel te vinden voor de ziekte in zijn familie door steeds dieper in zijn eigen psyche te duiken en door de herinneringen die hem na aan het hart liggen te onderzoeken.
Joshua Hayes is neurowetenschapper. Zijn familie is getroffen door een zeldzame genetische aandoening die langzaam iemands herinneringen wegvreet. Hierdoor verliest de persoon diens geestelijke gezondheid en persoonlijkheid. Je ziet de familie worstelen aan de hand van herinneringen aan hun hoogte- en dieptepunten.
Als onderdeel van een experiment om de ziekte te genezen, geleid door de biotechgigant Neuraxis, raakt Joshua verstrikt in de intriges binnen het bedrijf. Terwijl hij de kille, minimalistische ruimtes verkent, komt hij voorwerpen tegen die als toegangspoorten tot zijn verleden fungeren.
In de hoop het web van herinneringen te ontrafelen, moet hij een verontrustende vraag onder ogen zien: kan hij zichzelf echt vertrouwen?


Eén offline speler
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.