Press "Notify when price drops" button to track Goodbye Volcano High price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 aug. 2023

Genre: Adventure / Music/rhythm

Rating:

Publisher: KO_OP

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Japanese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

€24.99

Lowest price

€18.74

Lowest PS+ price

€22.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

Goodbye Volcano High

Release date: 29 aug. 2023

Genre: Adventure / Music/rhythm

Rating:

Publisher: KO_OP

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Japanese, Russian, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Goodbye Volcano High is een verhalend, filmisch avontuur over persoonlijke groei, acceptatie, en de kracht van gemeenschap. Wat zou jij doen als je geconfronteerd werd met het einde van de wereld?

MAAK ZELF UIT WIE JE BENT
Je keuzes sturen het verloop van het verhaal: Fangs eigen beslissingen en de banden die je opbouwt met de rest van de cast bepalen je lot.

Wordt close met vrienden, familie, kennissen, frenemies, en crushes. Bedenk hoe je er kan zijn voor je naasten wanneer het er echt op aankomt — het is tenslotte het letterlijke einde van de wereld. Het onderhouden van je sociale relaties versterkt je banden met anderen, beïnvloedt je zelfbeeld, en verandert de uitkomst van het verhaal.

LAAT DE APOCALYPS JE DAG NIET VERPESTEN
Schrijf liedjes, speel diverse instrumenten, en verwerk alles dat je moeilijk kan verwoorden in je muziek met een interactief ritme- en liedtekstsysteem. Ervaar de beatmaps, optredens, en meer op een speciaal persoonlijke manier dankzij een unieke geluidsstructuur en ritmeklok. Ontdek de vibes van je band, en breng originele nummers ten gehore in een soundtrack die op maat gemaakt is voor jouw verhaal.

DINOMINIGAMES & PREHISTORISCHE INTERACTIE
Dompel jezelf onder in Fangs dagelijkse leven: in-game sociale media met een dinosaurusthema en eenmalige interacties maken je een deel van Fangs doen en laten. Leer over tarot van je vriendin Stella, stuur berichtjes naar je bandgenoten Trish en Reed, teken tijdens de les, en probeer niet te doemscrollen over die gigantische meteoriet die jullie kant op komt.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN
- Volledig ingesproken, met in de hoofdrol Lachlan Watson (bekend van The Chilling Adventures of Sabrina).
- Vertakkend verhaal: maak moeilijke keuzes met verstrekkende gevolgen.
- Adembenemende handgemaakte game art en animaties — voelt als een speelbare cartoon.
- Gemaakt met de verhaalengine achter Heaven's Vault, 80 Days, and Sorcery.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.