Save extra 2% with discounted PlayStation Network Gift Card 50 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track The Big Con - GRIFT OF THE YEAR EDITION price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 31 aug. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: MIGHTY YELL STUDIOS INC.

Cheats:

Highest price

€12.99

Lowest price

€7.79

Lowest PS+ price

€6.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

The Big Con - GRIFT OF THE YEAR EDITION

Release date: 31 aug. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: MIGHTY YELL STUDIOS INC.

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Speel als Ali, een nieuwsgierige en sarcastische middelbare scholier die het bandkamp verlaat om door het land te reizen. Maar dit is geen joyride! Ali is op een uiterst belangrijke missie om de videotheek van zijn familie te redden van de kwaadaardige woekeraars die hun winkel proberen te sluiten.

Bedrieg vreemden, zakkenrollers en oplichters in het gekke Amerika van de jaren 90. En – dit zou vanzelfsprekend moeten zijn – over dit alles tegen je moeder liegen. Kies wie het verdient om bedrogen te worden en wie misschien een helpende hand nodig heeft. De wereld staat aan jouw kant (en ja, parels zijn veel waard!).
Eén Con houdt niet iedereen voor de gek
Snijd mensen op jouw manier! Draag vermommingen, sluip rond, luister naar gesprekken en leer hoe je elk doelwit kunt benaderen. Misschien denk je dat je genoeg cheddar kunt maken door alleen maar te zakkenrollen. Of zoek naar complexere verstoringen, zoals inbraak, gladde praatjes en meer. Het is aan jou om iedereen te slim af te zijn en alles af te sluiten dat tussen jou en het redden van de videotheek van je moeder staat.
Een coming-of-age-komedie
Als er één trefzekere manier is om jezelf te ontdekken, dan is het door op avontuur te gaan. Gelukkig voor jou heb je de hulp van een expert die je coacht in de ongrijpbare kunst van het charmeren. Maar een misdaadleven is geen lachertje! Tenzij je de lachtrack aanzet en er een crimineel grappige sitcom van maakt. Maak je klaar om je een weg te banen door deals, harten en problemen. En vergeet niet af en toe naar huis te bellen om contact op te nemen met je moeder. Natuurlijk kun je soms ruzie met haar maken (meestal?), maar je bent een tiener - het is een soort baan!
De rare en gekke jaren negentig zoals je ze herinnert
Of je nu een kind uit de jaren 90 was of niet, deze game zit vol nostalgie. Het geeft je de perfecte gelegenheid om je eigen ongemakkelijke middelbare schooljaren opnieuw te beleven, of als je de jaren 90 helaas hebt gemist, eindelijk al die klassieke tienerfilms opnieuw te beleven die zo oud en achterhaald aanvoelen. Plaid, betaaltelefoons, VHS-banden en winkelcentra – THE BIG CON heeft alle schandalige rages die je je herinnert (en sommige die je graag zou willen vergeten) uit de jaren negentig.

Maar het belangrijkste is dat je zoveel op Hormipillar kunt rijden als je wilt!


Eén offline speler
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.