BE PS4
Summum Aeterna

SAVE: 40%/45%

Ends: 29 mei 2024

Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Summum Aeterna price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 14 sep. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Aeternum Game Studios S.L

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

€19.99

Lowest price

€11.99

Lowest PS+ price

€10.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

Summum Aeterna

Release date: 14 sep. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Aeternum Game Studios S.L

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Summum Aeterna is een Roguelite-game die wereldcrawler-mechanica combineert die nog nooit eerder in het genre is gezien met een snel vechtsysteem en een unieke 2D-kunststijl.

Verken wilde gebieden, daal af naar de gevaarlijkste diepten van Aeterna en vecht je een weg naar het einde van elke wereld... Als je kunt!

Klassieke Roguelite-vibes

De King of Darkness mag dan onsterfelijk zijn... Maar hij kan nog steeds verslagen worden. Je begint je avontuur keer op keer, zo werkt dit soort spellen toch? Geen paniek, zelfs als je verslagen bent, behoud je nog steeds een deel van de spullen en upgrades die je de laatste keer dat je leefde hebt verdiend... Sommige tenminste.

Summum Aeterna stelt spelers in staat om hun voortgang te behouden, met een permanent karakter en een wereldupgradesysteem. Het maakt niet uit hoe vaak je wordt verslagen, je voortgang in de vaardighedenboom wordt opgeslagen en de wereldverbeteringen die je hebt ontgrendeld, blijven voor altijd bestaan.

Willekeurige werelden

Summum Aeterna bevat een uniek wereldgeneratorsysteem dat nog nooit eerder in het genre is gezien, de Seed Mechanic... Elk genereert een unieke wereld met ander vijandelijk gedrag, speciale evenementen en zelfs een grotere kaartgrootte, afhankelijk van de zeldzaamheid en de genen die erin zitten in het ontkiemde zaad.

De wereldmodificatoren, zogenaamde "zaadgenen", zijn positieve en negatieve eigenschappen die in elk zaadje dat je vindt, zijn opgenomen. Ze bepalen de gevaren, ontmoetingen en beloningen die op je wachten zodra je begint te spelen. U kunt de wereld genereren die het beste bij uw speelstijl past.

Zaden creëren werelden en genen maken elk zaadje anders dan het vorige, en dat geldt ook voor de werelden die daaruit voortkomen!

Brutale snelle gevechten

De sleutel tot overleven in Summum Aeterna is het doden van elk levend wezen (of ondoden, afhankelijk van de vijand) die je tegenkomt. Hoe dat te bereiken? Nou, je speelt als een vervloekte monarch... Je wapens zijn gemaakt voor een koning!

Toon geen genade, gebruik je zwaarden, pistolen en zeisen om ze te laten smeken om hun ellendige leven voordat ze hetzelfde met jou doen... Je kiest een startwapen aan het begin van elke wereld, maar je kunt het wisselen voor een een betere, ongeacht het type... Het is aan jou en je vaardigheden!

Aangepaste avonturen

In Summum Aeterna kun je je eigen avontuur bepalen. Elke wereld geeft je veel beloningen, waaronder nieuwe zaden en valuta's om je karaktervaardigheden te verbeteren, nieuwe wapens te ontgrendelen, degenen die je al hebt nog dodelijker te maken en, natuurlijk, de eigenschappen van de wereld te verbeteren.

Ranglijst voor meerdere spelers

Summum Aeterna heeft een interessante multiplayer- en platformonafhankelijke functie, de zogenaamde "Board of Champions", deze monteur registreert het hoogste niveau dat in de kortst mogelijke tijd door elke deelnemer is voltooid. Er is een leaderboard voor beïnvloede zaden en een ander voor standaard zaden.


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.