Press "Notify when price drops" button to track Robo Revenge Squad price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 sep. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Mill Games S.A.

Cheats:

Highest price

€32.99

Lowest price

€32.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Robo Revenge Squad

Release date: 22 sep. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Mill Games S.A.

Cheats:

Robo Revenge Squad is een co-op actie spel voor 1-4 spelers, waar alles een wapen is. Vecht tegen buitenaardse robots met Robo's gemaakt van alledaagse voorwerpen: koelkasten, discoballen, honkbalknuppels, en meer!


Jouw missie: metaal een pak rammel geven

Plaats jezelf in het missiegebied en bereik je doelwit. Klinkt makkelijk? Er zijn grote slechte aliens onderweg, en hun grotere, slechtere bazen. Er zijn puzzels en speciale doelstellingen, van het slingeren van karretjes tot het slopen van doemtorens. En je moet ook nog evacueren!

Ga een waardige uitdaging aan in missie-gebaseerde campagnes die eindigen met boss encounters.


Bewapen je en vind je speelstijl

Geef je de voorkeur aan mêlee- of afstandsgevechten? Vertrouw je op basisaanvallen of speciale bewegingen? Ben je een verdediger, of een Leeroy Jenkins? Beslis en spring meteen in de actie, alleen of met vrienden.

Vernietig honderden vijanden. Deactiveer de krachtvelden. Plaats explosieven. Of zelfs gaan... vissen?! Doe alles wat nodig is om de planeet te bevrijden. En vergeet niet te evacueren als je missie volbracht is!


Ontgrendel enorm veel onderdelen en accessoires

Zet de stijl in playstyle! Level-up en speel ENORM VEEL nieuwe gadgets vrij, van wapens tot speciale apparaten tot accessoires. Maak je Robo van jou, en alleen van jou.

Ontgrendel nieuwe dingen om een vechter te zijn, niet voor microtran-- Bleh! We zullen dat woord hier niet eens gebruiken.

TL;DR: Heb. Gewoon. Speelplezier!


Offlinemultiplayer (2-4 spelers)
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.