Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track NINJA KIDZ: TIME MASTERS price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 sep. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: SELECTAVISION, S.L.U.

Cheats:

Subtitles: English, Spanish

Voice: English

Highest price

€19.99

Lowest price

€15.99

Lowest PS+ price

€14.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

NINJA KIDZ: TIME MASTERS

Release date: 29 sep. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: SELECTAVISION, S.L.U.

Cheats:

Subtitles: English, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
NINJA KIDZ: TIME MASTERS is een 3D action beat 'em up game waarin spelers kunnen spelen als de Ninja Kidz en de wereld kunnen redden.

VERHAAL:
De drie grootste martial arts meesters zijn ontvoerd en Dr Disaster en zijn handlangers hebben hen gevangen in verschillende historische tijdperken.

De Ninja Kidz zijn de enigen die de time vortex kunnen oversteken en hun vaardigheden kunnen gebruiken om hen te redden en het pad van de ninja's te behouden. Reis door de tijd, van het Jura tijdperk tot de toekomst, om de drie martial arts meesters te vinden en te redden.


FUNCTIES:

- Kies uit 4 speelbare personages. Elke Ninja Kidz heeft zijn eigen speciale moves en technieken.
- Speel solo of met vrienden in lokale co-op met maximaal 4 spelers.
- Geniet van het kleurrijke art design in cartoonstijl geïnspireerd op de Ninja Kidz.
- Vecht tegen meerdere vijanden en versla 4 eindbazen in leuke epische gevechten.
- Geniet van 3 speltypen en daag jezelf uit om bonuslevels vrij te spelen.


KIES JE NINJA KIDZ:

BRYTON: Is de sterkste van het team en staat altijd klaar om zijn katana te gebruiken om de wereld te redden.

PAYTON: is ondanks haar jeugd een grote en behendige krijger. Niemand kan ontsnappen aan het bereik van haar bo.

PAXTON: Is de meest evenwichtige van de Ninja Kidz, en met zijn nunchakus kan hij elke vijand zonder angst tegemoet treden.

ASHTON: is de snelste van het team, hij helpt zijn broers altijd om alle gevechten te winnen.


SPELMODI:

Story Mode:
Vergezel de Ninja Kidz in hun avontuur om Dr Disaster te verslaan en de vrede in de wereld terug te brengen. Reis door de tijd en verken verschillende tijdperken door leuke en uitdagende 16 levels te voltooien. Ontdek het verhaal door cartooneske cutscenes te bekijken. Verken alle levels om extra levens te krijgen door Ninja-munten te vinden, de ultieme Ninja Kidz te worden en alle vechtkunstmeesters te redden door de eindbazen te verslaan.

Boss Rush:
Neem het een voor een op tegen de eindbazen in het spel en versla ze allemaal. Neem jij de uitdaging aan?

Snel spel:
Geniet van snelle speelsessies met vrienden door elk level opnieuw te spelen nadat je de hoofdverhaallijn hebt uitgespeeld.

Modus vrijspelen:
Er is ook een nieuw speltype toegevoegd met 6 extra levels, elk met verschillende uitdagingen. Dit speltype speel je vrij door het speltype Boss Rush uit te spelen.

Het vrij te spelen personage:
Shane, de laatste grootmeester en vader van de Ninja Kidz die zich bij hen voegt nadat hij gered is, is toegevoegd. Om hem vrij te spelen moet je het speltype Adventure uitspelen met een willekeurig personage.


Offlinemultiplayer (2-4 spelers)
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.