Press "Notify when price drops" button to track Mail Time price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 okt. 2023

Genre: Adventure / Casual

Rating:

Publisher: Freedom! Games

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish

Highest price

€19.99

Lowest price

€13.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4 / 5

Ratings: 7

Mail Time

Release date: 28 okt. 2023

Genre: Adventure / Casual

Rating:

Publisher: Freedom! Games

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Mail Time is een ontspannend cottagecore-avontuur dat zich afspeelt in een afgelegen, vredig bos. Je bent net brievenscout geworden en het is je eerste werkdag. Uitgerust met een paddestoelhoed, een rugzak vol brieven en een ongelofelijke drive is het tijd om brieven en pakjes te bezorgen in het knorrige bos.

De ontvangers zullen enthousiast zijn om je paddenstoelhoed te zien, dus laten we aan de slag gaan! Ren, spring, glij en sla je een weg door het bos om pakketjes en geluk te bezorgen aan de schattige beestjes die in dit bos wonen. Dat is precies hoe het is. Posttijd is brieventijd!

Als je jezelf altijd al hebt willen onderdompelen in een sprookje, dan is dit je kans. Verken de gezellige, vredige wereld van Kela van der Deijl en sluit vriendschap met allerlei boswezens!

- Ontmoet 15 hartverwarmende personages met hun eigen verhalen en charmes. Van poëtische kikkers tot punkrockspechten tot knorrige eekhoorns, ze zijn allemaal even divers en hebben jouw hulp nodig!
- Verken kleurrijke en grillige omgevingen, spring over een enorm bloemenveld en klim in hoge bomen.
- Bezorg brieven en pakjes om de inwoners van Grumpy Forest te helpen en verdien je Mail Scout Badges. Je mag jezelf binnenkort letterscout noemen!

Pas je aan als letterverkenner, leer de kneepjes van het vak om met paddenstoelen in bomen te klimmen en gebruik letters om door de lucht te zweven.

- Meer dan 46.000 aanpassingsvarianten zijn mogelijk!
- Gebruik zes verschillende categorieën - van huidskleur tot rugzaktype - om aan te passen als een Brief Scout.
- Verdien korte verkenningsbadges om je zweefvaardigheden te verbeteren.

Van het knorrige bos tot aan de bosranden, verken unieke locaties alsof ze uit de pagina's van een prentenboek zijn ontsproten. Ontmoet de bewoners en bezorg dan ALLE post!

- Ontdek en verken acht verschillende gebieden. Van een bruisend bosdorp tot een somber moeras tot een vredige boerderij, er is genoeg te zien!
- Verzamel verborgen snuisterijen om je verzameling compleet te maken en alle Brief Scout-badges te verdienen!
- Bereik nieuwe hoogten met zweef- en springvaardigheden. Wat is de hoogste plek die je kunt bereiken?

Geen tijdsdruk, geen stress, geen risico op schade. Ontspan en verken het bos in je eigen tempo, in je eigen tempo. Het is tenslotte je eerste werkdag!

- Verschillende toegankelijkheidsopties om de ervaring te ondersteunen. Niemand mag achterblijven!
- Speel het verhaal in je eigen tempo, neem zo lang (of zo weinig) tijd als je wilt.
- Geen valschade (beloofd). Sta gewoon op en probeer het opnieuw!


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.