Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Excessive Trim PS4 and PS5 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 8 nov. 2023

Genre: Action / Shooter / Arcade

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€4.99

Lowest price

€2.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.33 / 5

Ratings: 3

Excessive Trim
Excessive Trim PS4 and PS5

Release date: 8 nov. 2023

Genre: Action / Shooter / Arcade

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Kies het luchtruim als de wiet rokende alien in een cirkelzaagschotel terwijl hij boerderijen terroriseert en roekeloos door kuddes dieren heen zaagt. Excessive Trim is een verticaal scrollende slice 'em up-game in pseudo-3D. De game heeft een driekleurige pixelartstijl in gitzwart, wit en rood. Bestuur je cirkelzaag-UFO en probeer te overleven terwijl je kostbare bladeren verzamelt.

Sprint door op hol geslagen vee, ontwijk landbouwmachines, flits tussen bomen en rotsen door, maai boze landbouwers omver en meer! Tag specifieke sprintpunten voor bonusbladeren. Vind afgelegen winkels waar je kunt kiezen tussen upgrades voor meer gezondheid of vermenigvuldigers. Maar let op! Je levert ook altijd wat in. Overleef zo lang mogelijk in een procedureel gegenereerd level, ga voor de hoogste score en wijzig je kleurenpalet om de ervaring aan te passen.

Kenmerken:

• Sprint, ontwijk en vlieg in een vliegende schotel die lijkt op een cirkelzaag om te overleven in lastige scrollende levels!
• Maai door gewassen, boeren en vee heen en laat een spoor van buitenaardse chaos achter.
• Vermijd botsingen met gevaarlijke obstakels terwijl je kostbare bladeren verzamelt.
• Koop onderweg upgrades om te overleven en zo veel mogelijk chaos te zaaien.
• Pas de ervaring aan met verschillende driekleurige stijlen.
• Geniet van verticaal scrollende parallax-lagen in een unieke pseudo-retrostijl!

Met dit product krijg je toegang tot zowel de digitale PS4™‎- als de digitale PS5®-versie van deze game.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.