Save extra 13% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Hooligan Simulator 2023 - You vs System price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 nov. 2023

Genre: Action / Simulation / Casual

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€14.99

Lowest price

€11.99

Lowest PS+ price

€11.24

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

1 / 5

Ratings: 1

Hooligan Simulator 2023 - You vs System

Release date: 24 nov. 2023

Genre: Action / Simulation / Casual

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
In Hooligan Simulator worden spelers niet onderworpen aan beproevingen, maar krijgen ze de gedurfde kans om zich uit te drukken door middel van graffiti. Gewapend met de middelen om te tekenen, kunt u uw aanwezigheid in de samenleving laten gelden door middel van vrije meningsuiting. Door graffiti te schilderen, openbare eigendommen te vernielen en je stempel te drukken, word je de belichaming van durf. Houd er echter rekening mee dat dergelijke acties u een belangrijk doelwit maken voor wetshandhaving.
Elk graffiti-stuk dat je maakt, wordt gedeeld op sociale netwerken, waardoor je een reputatie krijgt binnen deze virtuele gemeenschappen. Hoe hoger uw reputatie, hoe meer geld u opbouwt. Maar vergeet niet dat het cruciaal is om jezelf te beschermen nadat je de stad hebt verwoest. Elke beweging moet worden berekend om detectie te voorkomen en arrestatie door de meedogenloze politie te ontwijken, terwijl je je concentreert op het beschermen van je eigen belangen.
De nacht is de tijd voor expressie: de neonlichten en de stedelijke stilte bieden je de mogelijkheid om graffitikunst te creëren en te verspreiden.
Het spel begint met een bizar bericht op je telefoon, een uitdaging voor jou. Je wordt begeleid door een groep mensen die 's nachts nieuwe delen van de stad openen. Ontdek plaatsen die voorheen oninteressant voor je waren, en met elk niveau verbeteren je vaardigheden op het gebied van graffitikunst.
De uitdagingen worden geleidelijk moeilijker en intenser. De politie patrouilleert, dus je kunt op elk moment op heterdaad worden betrapt, waardoor je een openbare bedreiging vormt. Het stadsbestuur heeft het verspreiden van graffiti verboden en de politie is waakzaam.
In de volgende levels verplaats je je naar veiligere locaties op daken, maar de politie verhoogt haar zoek inspanningen, waardoor jij hun primaire doelwit wordt.
Naarmate je camouflage vaardigheden verbeteren, trek je nog meer aandacht van de politie. Je snelheid en aandacht voor detail worden in deze context cruciaal, waardoor je beter wordt in het ontwijken van gevangenneming. Het doel van het spel is om te protesteren en wraak te nemen op de politie, met als hoogtepunt je stempel drukken op het gemeentepolitie gebouw en uiteindelijk ontsnappen aan de achtervolging.
Functies:
- Uitgestrekte open-wereld omgevingen;
- Verbluffend visueel realisme;
- Breed scala aan graffiti stijlen en -ontwerpen;
- Uitdagende cursus elementen;
- Robuuste creatie tools voor het ontwerpen van unieke en gepersonaliseerde kunstwerken.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.