BE PS4
Orten Was The Case

SAVE: 20%

Ends: 29 mei 2024

Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Orten Was The Case price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 nov. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Woodhill Interactive AB

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Portuguese, Spanish, Swedish

Voice: Swedish

Highest price

€14.99

Lowest price

€11.99

Lowest PS+ price

€10.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4 / 5

Ratings: 1

Orten Was The Case

Release date: 29 nov. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Woodhill Interactive AB

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Portuguese, Spanish, Swedish

Voice: Swedish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
"Bereid je voor om in de (niet-bestaande) schoenen te stappen van Ziggy, een onverwachte held uit een fictieve Zweedse buurt. Samen gaan jullie de ontzagwekkende uitdaging aan om een sinister plan te verijdelen dat de hele wereld zou kunnen verwoesten.
Ziggy wordt op een dag wakker met een vreemde markering op zijn hand en weet niet meer wat er de afgelopen nacht is gebeurd. Hij dwaalt verloren rond door de bekende straten van Orten, maar na een plotselinge explosie bevindt hij zich opeens weer waar hij een tijdje daarvoor wakker is geworden. Hij zit gevangen in een tijdlus!
Ga op een spannend avontuur in een wereld vol afwisselende gameplay. Gooi een lijntje uit en haal de vangst van de dag binnen in de meeslepende minigame Fishing in Woodhill. Toon je artistieke kant en druk je stempel op het stadslandschap met graffitipieces in drukke metrotreinen. Voel de adrenaline door je aderen gieren tijdens politieachtervolgingen door de straten van de stad.
Zet je grijze brij aan het werk met uitdagende puzzels en activiteiten die je cognitieve en probleemoplossende skills op de proef stellen. Word gegrepen door een web van mysteries terwijl je zoekt naar antwoorden en verborgen waarheden aan het licht brengt in hartje Orten.
Bereik innerlijke vrede via meditatie, waardoor je rust kunt vinden midden in de chaos van de stadsjungle. Blijf de sterke arm van de wet een stap voor in bloedstollende scenario's waarin je slim moet zijn om te voorkomen dat de politie je in de boeien slaat.
Ontdek verborgen schuilplaatsen in het centrum van de stad. En dat is nog maar een fractie van alles wat je te wachten staat in Orten, een wereld vol afwisselende, boeiende gameplay waarin je spanning, uitdagingen en momenten van rust kunt verwachten."


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.