Save extra 18% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Criminal Expert price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 dec. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: FOREVER ENTERTAINMENT S. A.

Cheats:

Subtitles: English, Polish

Voice: English

Highest price

€9.99

Lowest price

€2.49

Lowest PS+ price

€8.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3 / 5

Ratings: 1

Criminal Expert

Release date: 15 dec. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: FOREVER ENTERTAINMENT S. A.

Cheats:

Subtitles: English, Polish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Een versufte vrouw verschijnt onder niet nader verklaarde omstandigheden op een bosweg, waar ze door een willekeurige automobilist wordt gevonden. Als rechercheur bij de politie neem jij de taak op je om deze mysterieuze gebeurtenis uit te leggen. Wie is deze persoon en wat deed ze daar? Zijn de omstandigheden van deze zaak gemakkelijk te verklaren of is er iets diepers aan de hand in het verhaal?
Je krijgt maar drie dagen om het onderzoek af te ronden. Luister naar getuigen, verzamel bewijs, geef opdracht tot huiszoekingen en spoor verdachten op. Besteed aandacht aan elk detail - het verdere lot van de personages hangt van jou af.
Criminal Expert is een detective-videogame die je onder druk zet van het onverbiddelijk verstrijken van de tijd. Het verhaal bevat meerdere keuzepaden, en jij bepaalt uiteindelijk hoe het afloopt.

Kenmerken van de game:
• Grote keuze aan dialoogopties
• Het verstrijken van de tijd dwingt je om snelle beslissingen te nemen die relevant zijn voor het lot van het onderzoek
• Opnamen door acteurs
• Verschillende manieren om de puzzel op te lossen
• Verschillende verhaaleindes
• Herspeelbaar
• Een duistere atmosfeer


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.