Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Thrillville: Off the Rails price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 19 dec. 2023

Genre: Action / Strategy

Rating:

Publisher: Disney Interactive

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€6.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.17 / 5

Ratings: 6

Thrillville: Off the Rails

Release date: 19 dec. 2023

Genre: Action / Strategy

Rating:

Publisher: Disney Interactive

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Speel Thrillville: Off the Rails, oorspronkelijk uitgebracht op het PSP™ (PlayStation®Portable)-systeem. De game is verbeterd met up-rendering, terugspoelen, quick save en aangepaste videofilters.

Thrillville®: Off the Rails™ doet zijn naam eer aan met 20 levensgevaarlijke attracties die zo extravagant zijn dat iedere parkbezoeker op dezelfde manier reageert: “WHOA!” Spelers bouwen zelf onvoorstelbare “WHOA-achtbanen” die van het ene naar het andere spoor springen, als kanonskogels de lucht in worden geslingerd, door een brandende vuurring schieten en meer.
Maar dat is nog niet alles. Off the Rails bevat 34 speelbare minigames, 15 gloednieuwe themagebieden, meer dan 40 spannende attracties, een nieuw verhaal dat meer dan 100 missies aan elkaar knoopt en betere sociale interactie met parkbezoekers dan ooit tevoren. De diepgaande gesprekken stuwen het verhaal vooruit én leveren suggesties op voor hoe je het park beter kunt beheren. Maar is iedere bezoeker te vertrouwen?

• Ervaar het diepgewortelde plezier van interactie met een pretpark dat je zelf hebt gemaakt.
Bouw je eigen creaties en probeer ze uit, praat en maak grapjes met al je bezoekers en speel tientallen minigames
• Bezoek 15 themagebieden, zoals Battleville, Winterville, Spaceville en Aeroville, verspreid over vijf nieuwe parken
• Maak 20 levensgevaarlijke WHOA-achtbanen zoals:
Hotrod Stunt - Een auto wordt door nitroboosts voortgedreven over een kapotte baan
Pendulizer - Een reusachtige arm grijpt het wagentje vlak voor een gat in de baan, slingert hem rond in een volledige cirkel en zet hem vervolgens aan de andere kant weer neer
Escape Drop - De baan houdt het wagentje op zijn plek terwijl hij kantelt van evenwijdig aan de grond tot een hoek van 90 graden. Vervolgens laat hij het wagentje vallen
• Laat je attracties nog meer opvallen met verbeterde aanpassingsopties • Bevestig animatronics, bloemen en vlammende hoepels aan al je achtbanen en attracties
• Speel 34 minigames – 14 nieuw, 20 oude bekenden uit de originele Thrillville, maar dan met nieuwe levels

Deze game is van de PSP™ (PlayStation®Portable)-versie naar de PlayStation®4- en PlayStation®5-consoles geconverteerd en bevat nieuwe features. Daarom kunnen er momenten zijn waarop de titel verschilt van de PSP™ (PlayStation®Portable)-versie, of waar de titel niet goed werkt vanwege bepaalde features. Deze versie biedt geen ondersteuning voor de randapparatuur van het PSP™ (PlayStation®Portable)-systeem, waardoor sommige functies mogelijk niet beschikbaar zijn.


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.