Save extra 22% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Toy Airplane Race Simulator price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 jan. 2024

Genre: Action

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€6.99

Lowest price

€6.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

1 / 5

Ratings: 1

Toy Airplane Race Simulator

Release date: 26 jan. 2024

Genre: Action

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Welkom in de adrenaline-pompende wereld van Toy Airplane Race Simulator, waar je het plezier en de opwinding van racevliegtuigen in boeiende omgevingen kunt ervaren. Deze zeer plezierige game biedt een spannende race-ervaring met verschillende locaties, spelmodi en een versus-modus die het plezier naar nieuwe hoogten tilt.

Bestuur verschillende vliegtuigen, elk met zijn eigen kenmerken, snelheid en handling. Of je nu de voorkeur geeft aan behendige en wendbare gevechtsvliegtuigen, strakke en snelle straalvliegtuigen of veelzijdige propellervliegtuigen, er is een vliegtuig dat bij elke racestijl past. Ontgrendel nieuwe vliegtuigen naarmate je verder komt, breid je verzameling uit en beheers de unieke mogelijkheden van elk vliegtuig.

Toy Airplane Race Simulator introduceert een opwindend gameplay-mechanisme: het systeem voor het verzamelen van vaardigheden. Terwijl je racet, kom je power-ups tegen die verspreid zijn over de circuits. Deze power-ups bieden tijdelijke verbeteringen en speciale vaardigheden om de prestaties van je vliegtuig te verbeteren, waardoor je een voordeel krijgt ten opzichte van je tegenstanders. Verzamel en gebruik op strategische wijze vaardigheden zoals snelheidsboosts, schildverdedigingen en aanvalswapens om de concurrentie te slim af te zijn, te verslaan en te domineren.

De versus-modus van het spel tilt de spanning naar nieuwe hoogten. Daag een vriend uit in een competitieve race en ervaar de spanning van onderlinge gevechten, bewijs je dominantie op de ranglijsten en maak naam als de ultieme speelgoedvliegtuigkampioen.

Functies:
1. Spannende locaties
2. Brede selectie vliegtuigen
3. Diverse spelmodi
4. Versus-modus
5. Systeem voor het verzamelen van vaardigheden
6. Verbluffende beelden en graphics
7. Eenvoudig te leren bedieningselementen
8. Uitdagende obstakels

Of je nu een doorgewinterde piloot of een beginner bent, deze game biedt eindeloze uren spanning, competitie en adembenemende luchtavonturen. Vlieg door de lucht, verover uitdagende omgevingen en word de kampioen van de Toy Airplane Race Simulator!


Offlinemultiplayer (2 spelers)


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.