Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Genso Chronicles price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 feb. 2024

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: KEMCO

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€14.99

Lowest price

€14.99

Lowest PS+ price

€12.74

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

Genso Chronicles

Release date: 16 feb. 2024

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: KEMCO

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Met dit product krijg je toegang tot zowel de digitale PS4™- als de digitale PS5®-versie van deze game.

Ga op reis met Light, een inwoner van Selka Village, die na toetreding tot de begeerde Holos Over-militie zweert zijn dorp te beschermen. Tijdens een missie valt het dorp echter ten prooi aan een onbekende aanvaller, waardoor het in puin achterblijft. In wanhoop hoort Light de roep van een wachtersbeest. Om kracht te verkrijgen, volgt Light de woorden van het wachtersbeest en vervult een mystiek contract.

Smeed diepe verbindingen met je kameraden en wachtersbeesten. Hoe sterker de band, hoe meer kracht de wachtersbeesten ontketenen, wat de samenwerking met bondgenoten verbetert. De kracht van deze banden kan zelfs de loop van gebeurtenissen in het spel beïnvloeden.

Ontdek materialen verspreid over het veld om te smeden en te versterken. Versterk je wapens en uitrusting met behulp van deze materialen. Verkrijg smeedboeken via missies of gildetaken en ontgrendel nieuwe variaties voor verbeteringen. Af en toe kan dit proces krachtige wapens opleveren, wat een strategische laag toevoegt aan je arsenaal.

Dompel jezelf onder in een meeslepende wereld waar banden het lot vormen en strategische verbeteringen een pad naar de overwinning smeden. Zal je gehoor geven aan de roep van de wachtersbeesten en het lot van Light herstellen? Doe nu mee aan het avontuur!


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.